Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlónál az áttöréses vérzés is okozhat prementruációs tüneteket?
Hát ez alapján amit olvastam, tökéletesen leírtad a szervezetnek nem megfelelő gyógyszer mellékhatásait.
De nem is értem azt mondod h már 4 levél óta van ez a baj. Betegtájékoztatón is rajta van, hogy akkor normális a hatás, ha a gyógyszer abbahagyásának 3-4. napján megjön a megvonásos vérzés. Ha ez már az utolsó tablettáknál jelentkezik az semmi esetre sem stimmel. A ,,jellegzetes tüneteknek" szintén nem szabadna már jelentkeznie, amiket leírtál az egyértelműen olyan mellékhatás amikor gyógyszert kell váltani és ezt a betegtájékoztató is írja (legalább is az enyémen fel vannak sorolva). Az áttöréses vérzés és a megvonásos vérzés nem ugyanaz. Áttöréses vérzés egy mellékhatás lehet az elején, az első hónapban szokott jelentkezni (nekem az első hónap végig ilyen volt), ami azt jelenti h végig vérzed azt az időszakot a következő megvonásos vérzés végéig, ami után helyre kell állnia. Emellett lehet még pecsételő vérzés amikor nem erős, csak néha cseppekben jelentkezik az első időszakban. A megvonásos vérzés pedig az, amikor a 7 napos szünetben 3.-4. napon jelentkezik a vérzés.
Amit szintén nem értek h miért 2 féle tablettát szedtél? Váltani kellett? Mert ha magadtól döntöttél így és nem orvosi konzultációval az nagy felelőtlenség volt.
Ezzel ne várj a következő felírásig, mindenképp doki.
utolsó, a két gyógyszer, amit a kérdező szed egy és ugyanaz a hatóanyag más néven
de amúgy igaza van az előttem szólónak, a gyógyszer nem jó neked, menj vissza beszéld meg az orvosoddal és írjon másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!