Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A párom a fogamzásgátlótól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a fogamzásgátlótól kattant be?

Figyelt kérdés
2011. május óta szed fogamzásgátlót. Októberig szedte a Simyca nevűt, majd októbertől már a Lyndinettét. A Simycia idején állandóan este miután bevette tiszta holtkóros lett, beszélni is alig bírt és azonnal bealudt. Hirtelen. A végére már beállt nála, a Lindynette szedése mellett ez megszűnt, de akkor meg a szexuális vágya lett olyan alacsony, hogy szexelni se akart. Most a szexuális vágya meg van már, este még álmosan is orálisan kielégített ami meglepett hiszen 3 hónapig még szedte a Lyndinettét nem tette meg sűrűn és nem láttam azt se hogy kívánná. Most újra élvezte mikor izgattam.. Tehát mint két gyógyszernek meg volt a maga negatív hatása, így nem tudom hogy döntsünk, mert ez nem jó így. Ő nem veszi észre magán, este hallucinált, hogy én szóltam neki, holott meg se kukkantam. Aggódom érte mellesleg most megint rideg velem, semmi érzelmességet se mutat, inkább szexel akar kifejezni mindent, de legalább még a Lindynettét szedte nem volt ez. Viszont akkor agresszív volt néha nagyon. Mit csináljunk?
2012. febr. 7. 08:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A lindynette 20 at szedem/tem!Kb egy hónapban 5 ször szexeltünk de lehet sokat mondtam!

Előtte a sex minden napos volt!

Abbahagytam a gyógyszert és a nuvaring hüvegyürüt használom azóta ujra minden napos a sex!

Olvastam egy fórumon hogy a lindynette csökkent a sex utáni vágyat!

2012. febr. 7. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Az eszetekbe sem jutott, hogy legalább egy ideig ne szedjen semmiféle fgátlot, hanem használjatok gumit? Egy-két honap alatt kiderülne, hogy ez mellékhatás, vagy valami más.
2012. febr. 7. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Tehát neki mindenképp legyen szar, választhat, hogy melyik, de te a világét sem húzol kotont a farkadra?

Egyébként igen, a tabletta lehet mindennek az oka. Okozhat depressziót, hangulatingadozásokat és jelentős libidócsökkenést is.

Azt sem tartom kizártnak, hogy most sincs kedve a szexhez, csak túlteszi magát a dolgon, és inkább beadja a derekát, mert fél, hogy esetleg emiatt elhagyod.

2012. febr. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!