Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A párom a fogamzásgátlótól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a fogamzásgátlótól kattant be?

Figyelt kérdés
2011. május óta szed fogamzásgátlót. Októberig szedte a Simyca nevűt, majd októbertől már a Lyndinettét. A Simycia idején állandóan este miután bevette tiszta holtkóros lett, beszélni is alig bírt és azonnal bealudt. Hirtelen. A végére már beállt nála, a Lindynette szedése mellett ez megszűnt, de akkor meg a szexuális vágya lett olyan alacsony, hogy szexelni se akart. Most a szexuális vágya meg van már, este még álmosan is orálisan kielégített ami meglepett hiszen 3 hónapig még szedte a Lyndinettét nem tette meg sűrűn és nem láttam azt se hogy kívánná. Most újra élvezte mikor izgattam.. Tehát mint két gyógyszernek meg volt a maga negatív hatása, így nem tudom hogy döntsünk, mert ez nem jó így. Ő nem veszi észre magán, este hallucinált, hogy én szóltam neki, holott meg se kukkantam. Aggódom érte mellesleg most megint rideg velem, semmi érzelmességet se mutat, inkább szexel akar kifejezni mindent, de legalább még a Lindynettét szedte nem volt ez. Viszont akkor agresszív volt néha nagyon. Mit csináljunk?
2012. febr. 7. 08:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ja és 2 hete szedi a simyciat újra!
2012. febr. 7. 08:26
 2/13 Macs1209 ***** válasza:

Szerintem irány orvos, vérvétel, teljes hormonkivizsgálás, esetleg pajzsmirigyfunkciók. Lehet a gyógyszer felborította a hormonháztartását, és ez kihat az agyra is.

Jó okosak voltatok, hogy vártatok ILYEN mellékhatásokkal majdnem háromnegyed évet....

2012. febr. 7. 08:32
 3/13 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlók melléhatásait te is el tudod olvasni, csak megnézed neten a betegtájékoztatót. Nőgyógyászhoiz mindenképp el kéne menni...
2012. febr. 7. 08:50
 4/13 anonim ***** válasza:
ne várjatok az orvossal
2012. febr. 7. 09:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyiknek sem lehet ilyen mellékhatása, amit írtál. Ezek pszichoszomatikus tünetek, nem nőgyógyász kell neki, hanem pszichológus.
2012. febr. 7. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:

De, sajnos lehet ilyen hatása, ha jól emlékszem, benne is van a betegtájékoztatóban. Mondjuk azt nehezen hiszem, hogy amint bevette, bealudt, mert ez nem altató, de a folyamatos szedése okozhat problémákat.

Abban igazuk van a többieknek, hogy felelőtlenség ezzel várni, és felelőtlenség váltogatni is a gyógyszereket.

A vágy csökkenése is igaz, de NEM 3 hónap alatt jelentkezik, tudomásom szerint.

Menjetek vissza a dokihoz, vizsgálatokkal együtt még egy tabit próbáljatok ki, ha az sem válik be, akkor felejtős. Mert UGYE a barátnőd egészsége és jó közérzete FONTOSABB számodra, mint hogy ne kelljen óvszert használni??? (Ha nem, akkor ásd el magad.)

2012. febr. 7. 09:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem hasra csapva írtam azt, hogy nem lehet, utánanéztem...
2012. febr. 7. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:

"átás-, hallás-, beszédzavar," szerepel a mellékhatások közt, ez a rossz hallásra lehet magyarázat

agresszív is lehet, mert mondjuk fejfájás kínozta, ami szintén mellékhatás, vagy az ő szervezetére máshogy hatottak a hormonok

lappangó betegség, alulműködés stb, elég sok minden állhat a háttérben

Ha gyógyszertől kezdődött, azt kell megvizsgálni...

2012. febr. 7. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Mégis magyarázd már el nekem, hogy egy gestodenum és egy ethinylestradiolum hatóanyagú gyógyszer mégis hogy lenne képes ilyeneket okozni?!
2012. febr. 7. 09:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ritka dolog, de okozhatja fogamzásgátló.

Pl. úgy ahogy a felborult hormonszintek állnak a szülés utáni depresszió hátterében is.

Mondjuk nyomás a nőgyógyászhoz.

2012. febr. 7. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!