Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb képzavarom van, Tri-Regol drazséval kapcsolatos. Segitenétek?
Figyelt kérdés
A kérdés a következő lenne: Tudom h a menstruáció első napján kell elkezdeni szedni, de eddig nem sikerült megvásárolnom a drazsét, és most a menzesz 4. napján vagyok. Mit csináljak, kezdjem el szedni a 4. tablettával?2012. febr. 3. 20:25
11/13 anonim válasza:
Már nem azért, de ha itt mondjátok telipofával, hogy utána lehet nézni, akkor ti miért nem teszitek?
Feketén-fehéren le van benne írva, hogy 1-7. nap lehet elkezdeni a tablettát. Ha nem első napon kezdi vki, akkor egy hét gumi (de a dokim 2 hetet szokott javasolni).
12/13 anonim válasza:
1. nem mi szedjük ezt a fog.gátlót, miért nekünk kéne bárminek is utánanézni?
2. Senki nem mondta, hogy adott esetben nem kezdhetné el szedni a levelet a mensi x. napján, azzal volt csupán a gond, hogy az x. napon az x. és nem az első szemmel akarta elkezdeni. Abban ugye azért megállapodhatunk, hogy akárhányadik napon kezdi, az első szemet kell először bevenni?
13/13 anonim válasza:
Igen, abban egyet, de ezt le is írtam.
És igen, a kérdező vagy buta, vagy lusta, de attól még ti sem vagytok jobbak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!