Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb képzavarom van, Tri-Regol drazséval kapcsolatos. Segitenétek?
Figyelt kérdés
A kérdés a következő lenne: Tudom h a menstruáció első napján kell elkezdeni szedni, de eddig nem sikerült megvásárolnom a drazsét, és most a menzesz 4. napján vagyok. Mit csináljak, kezdjem el szedni a 4. tablettával?2012. febr. 3. 20:25
1/13 anonim válasza:
Isten segíts... A Tri regolnál rohadtul nem mindegy, mikor melyiket veszed be... Ha a 4.-kel kezded, mit csinálsz az első 3-mal?? Le van írva feketén-fehéren, hogy a menstruáció első napján kell elkezdeni szedni... Az lehet, hogy nincs feltüntetve, hogy a legelsővel kezdd, mert nyilván az emberek többsége rendelkezik akkora intelligenciával, hogy magától rájöjjön erre...
2/13 anonim válasza:
Nem, akkor is az elsővel kell elkezdeni.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem oltást kértem már bocs! -.-"
17 éves vagyok, életemben nem láttam még fogamzásgátlót. Amikor megjött akkor még nem volt meg a gyógyszer, hogyan tudtam volna akkor elkezdeni?! Nem akarok várni a következő ciklusomig, az nagyon sok idő....
2012. febr. 3. 21:37
4/13 anonim válasza:
pedig jobb lenne, ha várnál, mielőtt teljesen összezavarsz mindent, plusz szerintem ígyis úgyis várnod kell, ha óvszer nélkül akarsz szexelni, mert akkor erre a ciklusodra már tutira nem véd.
5/13 A kérdező kommentje:
Várnék én csak nem lehet. Nem arról van szó h nem szeretjük gumival, hanem, nem tudunk, a barátom latex érzékeny. Van vmi egyéb ötletetek fogamzásgátlásra? naptármódszer, vagy hüvelygyűrű? melyik a jobb?
2012. febr. 3. 22:14
6/13 anonim válasza:
Hüvelygyűrű olyan mint a tabletta.
Tájékoztatóban benne van, hogy 1-7. nap el lehet kezdeni a szedését. Szóval nyugodtan kezdd el a 4. napon, az ELSŐ tablettával.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 3. 22:19
8/13 anonim válasza:
én amúgy használtam hüvelygyűrűt és nagyon kényelmes volt. ez a tri-regol nem elavult egy kicsit??
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt irta fel nekem a dokim :S
2012. febr. 3. 22:49
10/13 anonim válasza:
Attól, hogy ez életed első fogamzásgátlója, még utána lehet olvasni a dolgoknak, ha az orvostól képtelen voltál megkérdezni/nem mondta el magától. Még nagyon utánakeresgélni sem kell, benne van a betegtájékoztatóban... És igaza van az egyik válaszolónak: ez a hónap már tutira kilőve gumi nélküli szex terén, akkor meg kérdem én, megéri a ciklusodat még jobban a kelleténél összekavarni? Egyébként az meg nem jó kifogás, hogy latexérzékeny a barátod, van latexmentes óvszer is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!