Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért olvasom sok embertől,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olvasom sok embertől, hogy a fogamzásgátló szedésének elkezdése után még óvszert is használ egy hónapig?

Figyelt kérdés
mikor állítólag az első naptól véd, ennyi erővel egy évig is várhatnék, hogy biztos hasson aztán addig óvszerrel védekeznék nem?
2012. jan. 23. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy ne kapjon el betegségeket? ...
2012. jan. 23. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
te ezek szerint ezt nem érzed át, de nőként az emberben azért benne van a félelem. persze nem logikus. nem véletlenül szeded a fogamzásgátlót, de amíg ez biztonságérzetet ad, addig így csinálják, kész..
2012. jan. 23. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Mert aszem csak 3hét után használ a fogamzásgátló. Nem azonnal. De ez még a jobbik eset, én még mindig használok gumit az óvszer mellett, annyira fél a barátnőm a babátol.
2012. jan. 23. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
amikor én elkezdtem szedni, az orvos mondta, hogy egy levélt szedjek, be és utána már hat. a hormonális rendszer amúgy is lassan változik, kell idő, amíg a szervezet hozzászokik.
2012. jan. 23. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért olvasod, mert hülyeség, hogy az első naptól kezdve véd.
2012. jan. 23. 18:40
 6/11 A kérdező kommentje:
ha hülyeség akkor miért az van ráírva a betegtájékoztatóra?
2012. jan. 23. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert azt írnak rá, amit akarnak. Nem az ő felelősségük, ha valaki teherbe esik mellette. Mivel ugyebár "egyik fog.gátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet"
2012. jan. 23. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon buta kijelentés hogy nem az ö felelösségük ha valaki teherbeesik.Nem hinném h a gyártónak az lenne az érdeke h megtévesztő információkat ad amitöl akár baba is lehetne.A dokik szoktak mondani általában többet a biztonság kedvéért.Amúgy ha valaki mondjuk általában 5 napig menstruál és beszedi első nap akkor mire letelik a menszije simán védhet már,amúgy is menszikor kicsi lenne az esély bármire is.Az ember saját érdekében jo ha vár vele kicsit meg azt a pár hetet ki lehet még birni,de az hülyeség h a betegtájékoztatóban kamu az első szemtől véd szöveg.
2012. jan. 24. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kamu, lehet, hogy nem. Nyilván az sem mindegy, hogy valaki sosem szedett előtte más fog.gátlót, meg az is, ha valaki áttér egyikről a másikra. Ha valaki meg meri kockáztatni pár nap-1 hét után, hát tegye. Én inkább nem. Még véletlenül se szándékozom abortuszra menni, hogy aztán esetleg soha többé ne lehessen gyerekem.
2012. jan. 25. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
hogy lenne kamu? azért van a betegtájékoztató, hogy onnan tanuld meg használni a "terméket". Ekkora butaságot is rég hallottam már:) bizonyára valamennyi gyógyszergyártó cég alig várja, hogy bepereljék őket, mert a betegtájékoztató alapján szedték a tabit és mégis terhesek lettek, nem? Sőt, szerintem poénból írták rá, és ott röhögnek az irodájukban a markukba, hogy na most aztán nagy mértékben hozzájárulnak a föld népességnövekedéséhez... Kérdező, a nőgyógyászok szokták javasolni az első levél megvártát, de az enyém speciel a betegtájékoztatóban foglaltakra alapozott! Illetve van olyan, aki két hét elteltével javasolja csak az óvszer nélküli szexet.
2012. jan. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!