Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindinette fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindinette fogamzásgátló mellett, hányinger mint mellékhatás?

Figyelt kérdés
Szinte egésznap tart, de reggel a legkegyetlenebb meg este. Néha szédülök is, főleg ha fekvésből vagy ültemből felállok. Néha ragacsos fehér folyásom van, étvágytalan vagyok, a hangulatom is változik. Lindinette mellett másnak is volt ilyen?

2012. jan. 22. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez bármelyik tabletta mellett előfordulhat, nem a tabletta típusától, hanem a te szervezetedtől függnek a mellékhatások.

Ha 3 hónap alatt nem múlik el, akkor válts gyógyszert.

Addig meg próbáld meg este bevenni, rögtön lefekvés előtt, akkor talán éjszaka nem érzed és nem leszel szarul.

2012. jan. 22. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
betegtájékoztató mindent elárul, ne legyél lusta elolvasni
2012. jan. 22. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
elolvastam, fél évig semmi bajom nem volt. Mostanában jelentkezett a panasz. Este szoktam bevenni a gyógyszert
2012. jan. 23. 08:35
 4/6 anonim válasza:
én is azt szedek, bár csak két hónapja. Nekem ebben a hónapban a menzesz után 10 nappal jelentkezett alhasi görcsös fájdalom, bár elég tompán! Aztán éles jobb oldali szúró fájdalom! Mióta szedsz Lindinettet?
2012. jan. 23. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a belarával voltam hasonlóan,aztán kezdtem el Lindynette-t valószínúleg neked is váltanod kell majd.
2012. jan. 25. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 5 hónapja szedem, de szerencsére nálam nem volt ilyen.Nem biztos, hogy a tabletta okozza. Lehet, hogy valami vírus van benned ezért van hányingered, a szédülés meg akár a kevés folyadék fogyasztás miatt is előfordulhat. Nem kell mindent a tablettára fogni! 21/L
2012. jan. 28. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!