Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fogamzásgátló tablettánál, ami most van forgalomban fennáll a lehetősége, hogy abortuszt csinál, mint szövődmény, vagy mellékhatás? Hitbeli meggyőződésből elutasítom az abortuszt és ezt biztosan kell tudnom. Köszi.
Abortuszt csinál?:O
Dehogy csinál abortusz,azt csak az orvos csinálhat manuálisan. A tabletta csak megakadályozza a megtermékenyítést.
A tabletta f hatása, hogy megakadályozza a peteérést. Viszont olyan hatása is van, hogy elvékonyítja a nyálkahártyát, így ha mégis történik peteérés, és megtermékenyül a petesejt, akkor nem tud beágyazódni.
Ha már megfogant a baba, akkor nem károsítja, és tudtommal vetélést sem okoz.
Hát a tudományról annyit, hogy:
[link] "A tabletta nem megoldás" című rovat
Szerintem ez elég hiteles. Ez engem meggyőzött. Amúgy nem jelent gondot ha a szex nem gyereknemzés céljából, de az abortusz már annál inkább.
Ezt írtam én is...
Egyébként felfogás kérdése. Terhességről a beágyazódástól kezdve beszélünk. Én is úgy gondolom, hogy onnantól számít egy új életnek.
Ha a beágyazódást akadályozza, akkor még nem a terhességet szakítja meg.
Régi kérdés, de felháborít amit belinkeltél.
Ne alkalmazzon semmiféle abortáló vagy a megtermékenyülést gátló szert vagy módszert! Amennyiben a házaspár egyike fogamzásgátló szert vagy magzatelhajtó szert használ, nincs joguk a házastársi kapcsolatra.
Ne vegyen részt a mesterséges megtermékenyítésben sem, mely során a gyermek megfogamzásához az anya és az apa, a férj és a feleség házastársi szerelmének specifikus formája nélkül jutnak!
Ne vegyen részt a születés előtti diagnosztikában sem (a gyermek megszületése előtti vizsgálatokon), amelyeknek célja a meg nem született beteg gyermek elpusztítása.
Ha valaki így gondolkozik, az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!