Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellékhatás tapasztalatok?
2 hónapja szedek Sambát. A harmadik levelet már nem kezdtem el, mert a melleim kb. a kétszeresére nőttek, ami nem is lett volna baj, de annyira fájt, hogy már nem lehetett hozzáérni, melltartót nem bírtam felvenni, sőt már simán az is fájt, ha a ruha hozzáért. Egy hete nem szedem és minden oké.
Járt már így valaki?
Ha igen másfajta gyógyszer bevált?
22
Nekem fél évig volt hányingerem, de megszoktam.
Mindenképpen menj vissza a dokihoz. Majd ír mást. Ha az sem jön be, lehet más módszert fog javasolni.
Nálam is volt hányinger mindig a 2. és 3. napon, de azt ki lehetett bírni és gyorsan elmúlt.
A tájékoztatót elolvastam, írta, hogy lehet mellfeszülés, de ez már olyan szinten fájt, hogy pl. tusolás közben alig bírtam hozzáérni, mert sírógörcs kerülgetett.
2 hét múlva megyek dokihoz, csak kíváncsi vagyok járt-e már így más is.
Köszi
3 évig szedtem Lindynette 20-at: libido0, havi hüvelygomba, hüvelyszárazság
Majd váltottam Sambára 2 levelet szedtem el, mert: hüvelyszárazság rosszabbodott, libido ugyanugy 0. Szörnyűűű volt.
2 hónapja nem szedem, minden megszűnt ezek közül, pluszba sajnos a mellem is fogyott :(
Hát igen sajnos az nekem is, de legalább már nem szenvedek.
Hátha más gyógyszer jó lenne.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!