Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is okozott gondot az, hogy fogamzásgátlót szedtek?
77%-os: Pl. úgy, hogy a hormonháztartás megváltozása miatt a hüvely pH-ja és flórája IS megváltozik, legyengül a védekezőképesség. Fogamzásgátló mellett pl. nagyon gyakoriak a különböző fertőzések pont emiatt.
Ami eddig nem okozott gondot esetleg (hogy pár baci átkerült a hüvelyébe), az most a legyengült flórájának betett.
Egyébként a tablettának számos kellemetlen mellékhatása lehet.
Lehetséges ez, de nem csak a hüvelybe juthat át. Fogamzás gátló mellett nagyon könnyen kaphatsz el akármilyen betegséget.
Nekem pl a 2. levelem 2 heténél egy nagyon szép hugyúti fertőzésnek lettem a tulajdonosa, ami véres pisivel és iszonyatos fájdalommal járt. Arról nem is beszélve, hogy 15 percenként jártam pisilni.. és minél többet voltam wc-n egy nap annál jobban fájt.. Az estére már nem tudtam hova kapaszkodjak.. a nadrágom szélét harapdáltam, miközben a két kezemmel szorítottam amit csak értem.
Íme, a szexualitás manipulációjából, kiüresítéséből fakadó károknak egy szép illusztrációja.
Köszönjük. Terjesszétek az igazságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!