Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo? Maitalon? Es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo? Maitalon? Es megfazas? Kerlek adjatok valaszokat

Figyelt kérdés

fogamzásgátlót szedek (maitalon tobb mint 1 eve.) megfaztam es antibiotikumot szedek egy hete, a fogamzasgatlot is szedem, es 21 napig szedem aztan 7 nap szunet. 24. napon szokott megjonni a menzeszem. most megjott a 18. nap alatt mikozben még szedtem a fogamzasgatlot. nem jott meg teljesen csak halvany verzes. lehet attol hogy annyira megvagyok fazva? holnap fogom abba hagyni (hetfon) a fogamzasgatlom. ha most megjott, mar nem fog megjonni a 24. napon?

koszonom a valaszokat

2012. jan. 22. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Az antibiotikumok befolyásolják a fogamzásgátló hatását. Olvasd el a betegtájékoztatót!

Lehet, hogy terhes vagy. Csinálj tesztet!

2012. jan. 23. 09:38
 2/5 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt...

DE mar h lehetnek terhes? nem voltunk egyutt a parommal most mivel nem vagyok otthon. es menzeszem megjott, es csak azt kerdeztem h hogy lehet hogy gyogyszer alatt jott meg....

nem kerek ilyen valaszokat. miert kell megijeszteni az itt kerdezo embereket azzal h "lehet h terhes vagy" mindenre mar mindenki ezt a vlaaszt kapja akkora de akkora nagy hulyeseg ez.

2012. jan. 23. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem írtál arról, hogy voltál-e pasival.

Az antibiotikumok befolyásolják a fogamzásgátló hatását, és az, ami neked van, valószínűleg csak a felszívódási zavar okozta pecsételő vérzés, tehát lehetnél terhes.

Elmagyarázom:

menses:erős, több napig tartó vérzés, ami abból következik, hogy a méh nyálkahártyájába nem ágyazódott be megtermékenyített petesejt, így a nyálkahártya leválik.

Pecsételő vérzés: enyhe vérzés két menses közötti gyenge vérzés, amit rosszul felszívódott fogamzásgátló is okozhat.

Értsd: a fogamzásgátló az antibiotikum miatt nem szívódott fel rendesen, és nem hatott.

Én vagyok az egyetlen aki válaszolt a kérdésre, (én voltam az első is) csak tudnám miért.

Ha kérdezel, legalább ne reklamálj, mert válaszolnak.

Javaslom, ha segítséget kérsz, akkor ne küldd el a francba a válaszolót, aki ráadásul figyelmeztet is téged..

Ha segítenek neked, ne reklamálj, PICS@

2012. jan. 23. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Még egyszer: az hogy most volt pár csepp véred, még nem jelenti, hogy nem vagy terhes.

Ja, és olyan bunkó vagy, hogy ha kicsit okosabb lennél, tudnál fotoszintetizálni!

2012. jan. 23. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:

ajaj. szerintem itt te vagy az aki nem tud magan uralkodni, es masodperc alatt leugatja a masikat.

irtam hogy nem voltam egyutt a parommal. es en ugy hiszem hogy egyetlen egy szavat sem irtam se bunkom sem maskepp.

szerintem te vagy az aki bunko... hogy P....hatsz le valakit akit nem is ismersz, es bunkozhatsz... kicsit uralkodj magadon szerintem!

2012. jan. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!