Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikortól hat pontosan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól hat pontosan a jangee fogamzásgátló? Olvastam a betegtájékoztatón h az elsőnaptól kezdeve. De olvastam neten h csak 2 hét meg 1hónap után. Olyan válaszokat kérek akik már használják és h mennyit vártak utánna v egyáltalán vártak -e.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
8 nap, már fél éve szedem. Nem lettem terhes.
2011. ápr. 2. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy az előző válaszoló nem lett tőle terhes! Én is várnék valami teljesen 100%os választ, mert szintén mindenhol más van írva!
2011. ápr. 2. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaz, mi azért mertük 8 nap után, mert egyrészt a tájékoztató szerint első nap után véd, másrészt már látszódott a tabletta hatása. Szinte rögtön kevesebbet véreztem, nem görcsöltem annyira stb...
2011. ápr. 2. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ilyet szedek 2 hete, de szerintem megvárom az 1 hónapot. Inkább biztosra megyek.
2011. ápr. 6. 17:29
 5/5 Barbucc ***** válasza:
Amikor elolvastam a betegtájékoztatóban, hogy az első naptól hat... hát őszintén szólva nem nagyon hittem el.... Mi vártunk egy hónapot, jobb félni, mint megijedni. Szerintem megéri várni min. 2 hetet aggódás helyett... 3 hónapja szedem egyébként.
2011. ápr. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!