Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló mellet kell még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló mellet kell még valami más védekezés?

Figyelt kérdés
A hónapban elmentem fogamzásgátló tablettáért nődokihoz, először! A nővérem jött velem aki szintén első alkalommal íratott magának. Nekem nem ejtett róla szót a doki de neki azt mondta, hogy így se élvezzen belé a barátja, mert ez csak egy védelem! . De hát nem erre találták ki? -_-. A jövő hónaptól kezdem el szedni a jangee tablettát. Eddig megszakítással kelet védekeznem mert gumival nem is élvezem :S.
2012. jan. 23. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
hunyorogj amikor az arcodra verik ;)
2012. jan. 23. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló elég. (Főleg, hogy megszakítással se estél eddig teherbe, tuti biztos védelem lesz.)
2012. jan. 23. 17:38
 3/7 tevetke ***** válasza:

"így se élvezzen belé a barátja, mert ez csak egy védelem!"

Ez szerintem, az első hónapra vonatkozik, mert általában ennyi idő kell, hogy a tabi rendes védelmet nyújtson. Egyébként meg el kell olvasni a papírkát!! Minden rajta van, amit a szedéséhez tudni kell!!!

Az meg, hogy megszakítással "védekeztél"... no comment -.-

2012. jan. 23. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már régóta szedek gyógyszert,de még így is megszakításosan is védekezünk,mert a barátommal nagyon nem szeretnénk még babát,szóval biztosra megyünk(rendesen szedem a gyógyszert,sosem marad ki,mindig ugyanakkor veszem be,szóval ezekkel nincs is gond).Tudom,hogy használ a gyógyszer,de azért mégsem látom,ha valami gyengítené a hatását(az óvszernél például általában könnyebb megállapítani,hogy ha nincs rendben valami)...ha most kezded el szedni a gyógyszert,szerintem kell még valamiféle védekezés,mivel kell idő,hogy a szervezeted megszokja.Meg olyan is van,hogy valakinek nem jó az a bizonyos gyógyszer és másfélét kell szednie.
2012. jan. 23. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
A megszakításnál MINDEN biztonságosabb.
2012. jan. 23. 18:42
 6/7 A kérdező kommentje:

a papírkán az áll, hogy a mensi első napján elkezdett szedéskor már megvan a védelem.. igen no comment arra, hogy úgy csináltuk..de hát ez van, ha gumi van akor én már teljesen érzéketlen vagyok szinte,

én sem szeretnék még babát az biztos, viszont a megszakítás para mert így nekem még sosem sikerült elmennem mert muszáj volt megszakítani:S és tovább így sem szeretném :S

2012. jan. 23. 18:47
 7/7 anonim válasza:
nem kell mellette más védekezés,maximum amikor először elkezded szedni, 7 napig óvszer! teljes védelmet nyújt,belédélvezhet a barátod,és akkor mindkettőtök teljesen el tud élvezni,tökéletesen élvezni tudjátok a szexet.a megszakítás hülyeség,semmire sem jó,max pár százalékkal kevesebb az esély a teherbe esésre (ha nem is élvez beléd,már az előváladéktól is terhes lehetnél....)
2012. jan. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!