Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 éven aluliaknak is kiadják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éven aluliaknak is kiadják a fogamzásgátlót? Ha igen, nem szól hozzá semmit a doki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 18:53
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod.
2012. jan. 17. 20:19
 22/31 anonim ***** válasza:
52%
meg a fogamzásgátlótól idővel csökken a libidód is
2012. jan. 17. 20:21
 23/31 anonim ***** válasza:

Kiadják, de:

Normális orvos elmondja, hogy ilyen korban a saját érdekedben jobb, ha az óvszert választod.

Ilyen idős korban a lányok nagy részének még nincs kialakulva teljesen a hormonrendszere, nincsenek kifejlődve rendesen a belső szervei, és ha leállítják a peteérést, a petefészekműködést (mert a tabletta ezt teszi), akkor jó esélyed van arra, hogy később problémáid legyenek belőle.

Mióta van meg a menstruációd? Mióta rendszeres?

Miért nem jó az óvszer?

2012. jan. 17. 20:56
 24/31 anonim ***** válasza:
A libidócsökkenés sem törvényszerű...
2012. jan. 17. 21:09
 25/31 anonim ***** válasza:

Szöszikehhh: MÉG nincs semmiféle bajod tőle. Majd akkor derül ki, ha pl. majd nem fogsz tudni terhes maradni, amikor gyereket szeretnél!

Kérdező: korai lenne a bigyó, ha nem betegség miatt írnák ki, hanem fogamzásgátló módszer kéne, akkor inkább a gumi mellett döntsetek!

2012. jan. 18. 08:34
 26/31 A kérdező kommentje:
rendszeres, és amúgy meg azért kéne tabi, egyrészt pasim miatt, másrészt meg azt hallottam általában híznak tőle ( csípőre,cicire) és elég vékonyka vagyok.
2012. jan. 18. 21:04
 27/31 anonim ***** válasza:
16 éven alul felejtsd el a "pasi" szót. Gyerek vagy még, hiába pasizol meg dugsz!
2012. jan. 19. 08:12
 28/31 szösszikehh ***** válasza:
28%
hmm. erről se hallottam még életemben..-.- ha ilyen mellékhatásai lennének akkor nem írnák fel!!! nem árulnák!!! nem reklámoznák!! nem értem mért kell a hülyeség..:SS
2012. jan. 20. 20:07
 29/31 anonim ***** válasza:

szöszi,képzeld rengeteg mellékhatása van rengeteg olyan dolgot árulnak ami még halálos is lehet,vegyük az energiaitalt,taurin van benne ami szépen beépül a csontvelőbe,és ha sokat iszol akkor szépen leépíti,vagy a cigit,halált okozhat,vagy a túl sok alkohol,vagy ha nem hallottál még róla,létezik egy olyan édesítő,hogy aszpartam,ez az idegméreg alapanyaga,ami nem bomlik le hanem felhalmozódik az ember szervezetében,rengeteg káros következménnyel jár,mégis bele teszik a cukormentes italokba,kajákba,szóval ne hidd hogy nem árusítanak káros dolgokat,a fogamzásgátló sem egészséges sok ember meddő lehet tőle,ugyanis leállítja a peteérést a menstruációt,és valakinek sosem jön helyre,nem beszélve a máj károsodásról,elhízásról stb

inkább olvass utána dolgoknak mielőtt ilyen kijelentéseket tennél a 16 éves "élettapasztalattal"

2012. jan. 20. 20:13
 30/31 anonim ***** válasza:

Szöszikehh: Tényleg akkor nyilatkozz majd, ha abbahagyod, és akkor sem lesz semmi bajod tőle.

Nem törvényszerű, de bizony nagyon sok nőnek tönkreteszi a ciklusát. Ugyanis a tabletta úgy működik, hogy kikapcsolja a petefészked és a peteérésed. És bizony akad olyan, akinek a szervezete "elfelejti" a normális működést, és abbahagyás után nem indul újra.

Lehet számodra ez hihetetlen, de így van.

2012. jan. 20. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!