Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek, és a menstruációmat el szeretném tolni. Ezt hogyan tudom?
szia!
igen, nem tartasz szünetet, hanem tovább szeded. de figyelmeztetlek, én megcsináltam ezt, és az lett a vége, hogy kb 5 nap múlva ahhoz képest, amikor meg kellett volna jönnie eredetileg, iszonyú hasgörcsök közepette 7 napon keresztül véreztem... és nem pecsételős volt, mert több volt, mint mestruációkor szokott lenni. nem ijesztgetés, velem tényleg ez történt, persze lehet, hogy ez egyedi eset.
Ha az utolsó 2 szemet kihagyod,akkor előbb fog megjönni.De nem feltétlenül 2nappal előbb jön meg.Szóval 100%-ra így sem tudod kiszámolni!
Ha nem tartod meg a 7 napos szünetet,hanem a 22.napon elkezded a következő levelet,akkor is lesz vérzés,csak nem olyan...Nem tudni neked hogy reagál a szervezeted,lehet minden rendben lesz,lehet nem és lesznek mondjuk görcseid,pecsételő vérzés,mint az előző válaszolónak.
Én azt mondom,ha nagyon akarsz szexelni,akkor óvszert használjatok,rakjatok alád egy törölközőt,és szex előtt és után alaposan zuhanyozz le.Avagy kielégíted a párod orálisan.
Ha valami tánc,v sportesemény miatt akarod eltolni,akkor inkább cseréld gyakrabban a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!