Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éven aluliaknak is kiadják a fogamzásgátlót? Ha igen, nem szól hozzá semmit a doki?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 18:53
11/31 anonim válasza:
16 évesen már ez nem rendkívüli,szóval fordulj bizalommal a dokihoz.
12/31 szösszikehh válasza:
jézusom mennyi okos ember. miért ne írnák fel?-.- nem cigaretta vagy alkohol hogy 18 év alatt nem adják oda. 15 éves korom óta fogamzásgátlód szedek. és "mindenféle bajom" sincs tőle.
13/31 anonim válasza:
Biztos, hogy el fogja mondani a hátrányait és előnyeit is. De azt is fogja mondani, hogy nem ajánlja a szex-et! Ha kedves az olvosod akkor elmond mindent és ha még akkor is akarsz gyógyszer receptet persze, odaadja. De ha köcsög az orvosod akkor lehet leszarja a fejed és gyors odaadja. A fogamzásgátló nem valami jó, el lehet hízni tőle.. stb. sok hátránya van.
14/31 anonim válasza:
akkor is azt mondom egy lelkiismeretes orvos nem ír fel,egy fejlődésben lévő gyereknek
15/31 anonim válasza:
Lelkiismeretes orvos inkább abortuszt csinál, nem? Érthető.
16/31 anonim válasza:
nem fog leszólni hozzá van már szokva hogy a lányok 14 éves koruktól f@szt cibálnak ... ne aggódj
17/31 anonim válasza:
ha már itt tartunk aki gyerekként már kefélni akar használjon óvszert....17-18 alatt szexelni sem kéne nem hogy fogamzásgátlót szedni,sőt az még felnőttkorban sem a legjobb
18/31 anonim válasza:
Meg fogja kérdezni mióta menstruálsz, mennyire rendszeres, megnézi ultrahanggal mennyire érettek a belső nemi szervid, el fog küldeni vérvételre. Én is 16 éves korom óta szedek fogamzásgátlót, mert csak ez mentett meg attól, hogy kivegyék az egyik petefészkem (makacs, hatalmas ciszta), viszont akkor én már 6 éve menstruáltam percre pontosan, és felnőtt méretűek voltak a szerveim. Ha éretlennek talál, akkor (jó esetben) nem fog felírni.
19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És amúgy szerintem felírja mert ennyi erővel a boltokban az óvszert is kiadják, kórtól független. És amúgy meg a hátrányaival kapcsolatban, hogy hizlal, nekem az pont kapóra jön mert vékony vagyok. És szerintem is inkább felír az orvos gyógyszert, mint hogy abortuszt végezzen. És amúgy mindenkitől köszönöm szépen a válaszokat.
2012. jan. 17. 19:33
20/31 anonim válasza:
Igazából nem az a hátránya, hogy hízol tőle, nem is hízik tőle mindenki. A hátránya, hogy van esély a meddőségre, növeli a trombózis kockázatát stb. Ezzel együtt én is szedem, de nem mondom, hogy nincsenek aggodalmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!