Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eddig diane 35 fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig diane 35 fogamzásgátló tablettát szedtem ( 1 évig ) most váltottam egy új gyógyszerre. A menstruációm 2. napján kezdtem el szedni. Az első tabitól már véd ugye? Ma már szexszelhetek akkor?

Figyelt kérdés
Mert úgy tudom, hogy hosszú szünetek után érvényes az, hogy csak 14 nap múlva szabad szexszelni ( meg ha életed első levelét kezded el )
2012. jan. 14. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt a nőgyógyásztól kérdezd meg.
2012. jan. 14. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Alapjáraton, a betegtájékoztatókon is az van, h az első naptól véd, ha az ELSŐ napon veszed be... De az orvosok többsége két hetet, ha nem egy hónapot javasol.
2012. jan. 14. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor sosem szexszelhetne senki a fogamzásgátlóval, ha kéne várni heteket ( semmi értelme nem lenne )
2012. jan. 14. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előző gyógyszer utolsó szemének bevétele és a mostani gyógyszer első szemének bevétele között 7 nap telt el? Mert ha igen, akkor hajrá, nem kell aggódni, ha 7 napnál több szünetet tartottál, akkor igenis kell várni heteket. Vagyis nem kell, csak nehogy becsússzon egy baba.
2012. jan. 14. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
7 napot hagytam csak ki , köszi a választ
2012. jan. 14. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor minden oké!
2012. jan. 14. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Most beszéltem egy nőgyógyásszal, a helyzet az, hogy szerinte ha új fajta gyógyszert kezdünk el szedni , 1 hónapig vagy fél hónapig nem leszek védett
2012. jan. 14. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!