Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik el végre?
Figyelt kérdés
Kihagytam 2 gyógyszert, de az egyiket még másnap reggel be tudtam venni, a lényeg, hogy megjött, a gyógyszert tovább szedtem, azóta megvan. Ez már a 7. nap, max 5 napig szokott tartani normális esetben, és a hasam is csak az első 2- nap fáj egy kicsit, most meg kb minden nap fáj. Mikor múlik végre el? És mindjárt elfogy az e havi, a következőt szedjem 1 hét szünet után vagy most akkor ne tartsak szünetet?2012. jan. 10. 23:25
2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam valaki járt már így, azért is kérdeztem itt meg, de ha csak óltogatni tudjátok az embert akkor nem kell a válasz köszi.
2012. jan. 10. 23:29
3/3 anonim válasza:
Mikor múlik el végre? Amikor megtanulod, hogy a fog.gátló tabletta nem cukorka, amit akkor szedsz, amikor épp eszedbe jut.. Egy tabletta kihagyására még azt mondom, oké, bárkivel előfordulhat (mondjuk velem még hálistennek sosem-van emlékeztető is a világon), de ha már kettőt is kihagysz, nem neked való, gumizzatok. Nem csak az esetleges babaélettel játszadozol, ha ez nem érdekel, legalább a saját egészséged érdekében gondolkozhatnál kicsit felelősségteljesebben. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!