Mikor múlik már el végre?
Most menstruálok 3. alkalommal. Elősször 6napig volt meg,másodszor 5napig,most pedig ez már a 6.de az első alkalommal a 6.napon már alig volt. Tegnap már azt hittem,hogy elmult,de délután ismét elindult belőlem..:( Ma is egész nap barnáztam,de most fürdésnél elkezdtem vérezni:(
Mikor múlhat ez el?:(
15/L
énis így vagyok ezzel. >.<
múlthét csütörtökön jött meg és még ma is barnáztam. >.<
ne aggódj,előbb-utóbb elmúlik. (:
Köszönöm a válaszokat.
Nekem pénteken jött meg:( De már nagyon elegem van belőle,4-5 nap még kibírható...:(
Tegnap is suliban "jött meg"....Kiszámíthaatatlan..:(
NEM a fürdővíz erősíti fel, hanem a MELEG víz. Ezért nem ajánlott menzesz alatt fürdeni, csak zuhanyozni.
A 10-15 nap pedig SOHA nem normális, az elején sem. 6-7 nap még oké, 8-10 már csak akkor, ha ORVOS kizárta a rendellenességet. Ennél hosszabbat kezelni kell, mert vérszegény leszel.
De gondolom, amikor fürödtél, ott lenn is megmostad, tehát érte a meleg víz.
Én mindig hordok magamnál tisztasági betétet és/vagy tampont, főleg azon a héten, amikor valószínűleg meg fog jönni. Így nem ér váratlanul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!