Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor tuti nem lehet teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tuti nem lehet teherbe esni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
olyan nincs, én a havim elött 2-3 nappal estem teherbe, és meg is jött ahogyszokott csak a második maradt ki. vigyázz
2009. máj. 23. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szexelsz.
2009. máj. 23. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagy volt :D
2009. máj. 23. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
tényleg csak akkor 100%, hogyha nem szexelsz :D amúgy valamennyi esélye mindig van, még óvszer vagy gyógyszer szedése mellett is, sőt, még menses közben is...csak hol kisebb, hol nagyobb az esélye
2009. máj. 23. 11:34
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Péntekenként este hét és fél tizenegy között. Ez a szabály. Vigyázz, 22:31-kor garantált a baba!!!
2009. máj. 23. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
A szex megvonása se biztos, gondolj csak Jézusra. :)
2009. máj. 23. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha iszol egy pohár vizet. Szex helyett.

Ha kalmopirint használsz. A két térded közé szorítva.

Egyébként bármikor teherbe eshetsz, még akkor is, ha gondoskodtok fogamzásgátlásról. Még a legbiztonságosabb fogamzásgátló sem 100%-os hatékonyságú.

Amúgy gondolom, arra vagy kíváncsi, hogy mikor nem vagy "annyira" termékeny. A vérzésed első napja a ciklusod első napja is egyben. Ha szabályos, 28 napos ciklusaid vannak, akkor kb a 14. napon van peteérésed, és a legtermékenyebb a 10-16. napon vagy. Ha ekkor védekezés nélkül közösülsz, szinte biztosan teherbe eshetsz.

ha javasolhatomm, addig ne élj szexuális életet, amíg a saját anatómiáddal, a szaporodással és a fogamzásgátlással képbe nem kerültél.

2009. máj. 23. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyik barátnőm anyukája mesélte, hog mindkét gyereke úgy fogant, hogy gyógyszert szedett+óvszert használtak+megszakításos módszert. Ennyit a biztos módszerekről...:)))
2009. máj. 23. 23:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Barátnőd anyukája tuti kamuzott. Azért az már tényleg a világon sincs. :P
2009. máj. 24. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért kamuzott volna? Nem 13 éves kislány vagyok, aki el akart ijeszteni a korai szextől, hanem már felnőtt voltam én is, amikor elmesélte. Van ilyen, ha nem is gyakori...
2009. máj. 24. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!