Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges így teherbe esni?
Szia!
Nem kizárt, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni. Nekem nincs olyanom, szóval mellettem nagyobb biztonságban lennének a lányok hasonló szituációban. Ha vállalható a kockázat, akkor szeretek hazárdírozni, de nem kockáztatom az életem/épségem. (mindenki találja ki, hogy ezt hogyan értettem)
VIszont annak az esélye, hogy terhes leszel, nagyon kicsi! Ne aggódj, nem lesz gond!
F21
1. ha járt f@sz benned, akkor nem vagy szűz. azt nem tudhatod, hogy a szűzhártyád ép-e, de ez ettől független.
2. kicsi az esélye, de lehetsz terhes, főleg, ha a pasid előtte kicsapta, és maradt ondó benne. de az előváladék szintén tartalmaz spermiumokat.
Nem lesz semmi gond tuti meg fog jönni, nem kell emiatt aggódnod mert nem érdemes.
Ennyitől még nem lehet teherbe esni szóval tényleg ne aggódj mert nem éri meg. Csak stresszelnéd a barátodat is meg magadat is és ez a kapcsolatotok rovására is mehet.
Teherbe esni úgy lehet legnagyobb valószínűséggel ha mélyen beléd élvez, szóval egy ilyen félig bedugástól nem kell tartani.
:)
Nyugi!
Persze, az is lehet hogy nem jön meg és akkor drágaságom nagyon rábasztál.
Van két rossz hírem:
- nem vagy már szűz!
A "kicsit bedugta" pont ezt jelenti!
- bizony lehetsz így is terhes!
2 hét múlva vegyél egy tesztet, akkor kiderül, hogy mi a helyzet.
Addig gondolkozz valami jó néven.
Nyugi, vszínüleg nem leszel terhes ennyitől, bár elvileg lehetséges. De ne stresszelj, 98% h semmi gond! Viszont többé ne hozzátok magatokat ilyen helyzetbe, legközelebb már csak óvszerrel kerüljön beléd a btod pénisze!
Azonban a szüzesség végülis annyit jelent, h behatolt-e már a hüvelyedbe ffi nemi szerv. Lényegtelen h meddig és mennyi ideig... elviekben már nem vagy szűz, persze gyakorlatilag még egy szűz lányként nézel magadra, de ez érthető!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!