Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex-től teherbe lehet esni? :O
Eddig teljesen biztos voltam benne hogy nem, de olvastam valahol, hogy a sperma lejjebb folyhat a hüvelybemenethez és így még szűz lányok is simán teherbe eshetnek. Ez most komoly? :O
Barátommal a mensim utolsó napján csináltuk..... Szóval teljesen valószinütlen hogy teherbe eshetnék. Ugye??
Csak mert késik és már tök ideges vagyok :( Mostanába minddig késöbb jött mint kéne, de elötte pár nappal már nagyon szokott fájni a hasam. Most viszont egyátalán nem érzek semmit. Teljesen jól vagyok. Ez mitől van?
Ha jól értem,akkor a puncid még szűz,de már kúrtak seg-gbe?
:DDD
Ritka nagy kéjenc a palid.
Ez nem lehet igaz... előttem szólót adom... :D
hogy lehetnél terhes anális szextől?? hülyeség....
Az az érdekes, hogy ezeket mindenki múlt időben kérdezi, értsd: "Szexeltem a barátommal."
Ha nem vagy biztos benne, akkor még előtte nézz utána.
Amúgy nem, anális szextől nem lehet teherbe esni. A spermának a méhedbe kell eljutnia, a seggedből meg nem fog.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!