Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 250 km van köztünk. érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

250 km van köztünk. érdemes belekezdeni egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Nagyon birjuk egymást meg minden...de nemtudom h érdemes-e.....?
2009. máj. 21. 18:12
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szia!

Köztünk a párommal 1600km van (nem írtam félre, tényleg ennyi :), kéthavonta találkozunk kb. 2 hétre és így is működik a kapcsolat már másfél éve :)

2009. máj. 21. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
1600 km:) nem semmi :) sok jót nektek :D
2009. máj. 21. 22:39
 13/16 anonim válasza:
szerintem nem, bár télleg attól függ h mennyire szereted. azért mondom hogy nem, mert én pl igénylem azt hogy ott legyen mellettem ha bármi gond van, át tudjon ugorni, suli után talizzunk ha úgy adódik.nekem ezek fontosak.a hétvégémet meg lehet h nem mindig vele szeretném tölteni,mert tudod barátok is vannak meg minden és egy távkapcsolatba ez elképzelhetetlen mer akkor még 1 hétnél is ritkábban látnánk egymást, szal szerintem érdemesebb lenne közelebb keresgélni.dehha úgyérzed ő az igazi, akkor el ne engedd, nem ezt mondtam.:D
2009. máj. 21. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenképp meg kell próbálni (:
2009. máj. 21. 23:20
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. máj. 21. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha tényleg minden hétvégén tudok találkozni, és vállalható ez a sok utazás, akkor miért ne? Persze ha mindig csak az egyik utazik, abból előbb-utóbb (hónapok, fél év, év múlva)gond lesz, az ugyanis nem elég kölcsönös egy kapcsolathoz.

Hány évesek vagytok? Igazából sztem akkor érdemes, ha van rá reális esélyetek, hogyha minden jól megy belátható időn belül 1-2 év egy városba vagy pont összekerülhessetek, hisz akkor tud fejlődni a kapcsolat majd a későbbiekben. De ha nem, akkor ebből mindig csak "együttjárás" marad. Persze lehet az is nagyon jó!

Sok sikert!

2009. máj. 22. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!