Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 250 km van köztünk. érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

250 km van köztünk. érdemes belekezdeni egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Nagyon birjuk egymást meg minden...de nemtudom h érdemes-e.....?
2009. máj. 21. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, mi köztünk is vagy 350km..van...
2009. máj. 21. 18:15
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Saját tapasztalatom az, hogy max egy ideig bírjátok majd, mert előbb-utóbb kihűl a dolog..persze ez attól is függ,hogy mennyit tudtok találkozni, de nagyon rossz lesz,ha pl 1-2 hétig nem látjátok egymást, mert az kevés nagyon. Én a távkapcsolatot 2 hónapig bírtam,aztán megbeszéltük,hogy nem fog menni a dolog.

Neked kell tudnod,mennyire bírnád ki, hogy messze van, nem tudod mit csinál, meg ritkán látod. Valakinek bejön, de nekem pl nem jött be.

3/16 anonim ***** válasza:

ha vélemények érdekelnek: nem.

ha érveket is akarsz: ha már szeretitek egymást akkor is húzós, nem hogy az elejétől fogva távkapcs.. nekem is volt már 2-3 ilyen, hogy így indult, és nem jöttek össze.

egyébként ha belekezdesz (én mindíg belekezdek mert a szivemre halgatok.:) akkor kitartást.. de ha nincs rá esély h közelebb kerüljetek 1máshoz én nem kezdeném el..

4/16 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk,messze laktunk egymástól és elhidegültünk.A távkapcsolat nagyon nehéz:(

de rajtad múlik...

2009. máj. 21. 18:19
 5/16 A kérdező kommentje:
azt mondta h minden hétvégén tudnánk találkozni.....de egyrészről jó h csak hétvégén tgalizunk,mert igy nem unjuk meg egymást másrészt meg rossz meg nem látom gyakran....köszi az eddigi válaszokat
2009. máj. 21. 18:24
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Ha csak hétvégén talélkoztok,akkor valóban nem unjátok meg egymást,de nem is fogjátok megismerni a másikat.Szerintem pedig egy kapcsolatban az is fontos.
2009. máj. 21. 18:27
 7/16 A kérdező kommentje:
értem.....
2009. máj. 21. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen és nem ment....viszont tudok olyanról, hogy már 1 éve együtt vannak és szeretik egymást és csak 2 hónaponta találkoznak de akkor 2 hétig együtt vannak

próbáljátok meg és meglátod majd mi lesz :)) én szurkolok

2009. máj. 21. 18:55
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen...:)
2009. máj. 21. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

köztünk 140km van , ( 2,5 óra busz, 20 perc metró, 10 perc séta :D ) (ha én megyek)

és 9,5 hónapja együtt vagyunk :) a nyarat meg együtt töltjük :) szal kilehet bírni,hétvégenként,2 hetente találkozunk és akk együtt vagyunk 2,5 napot :)

2009. máj. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!