Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem láttam a hímivarsejtjeimet?
Sziasztok!
Tegnap este végeztem/tünk egy kis kísérletet az egyik lánybarátommal. Az ejakulátumom térfogatát akartuk vizsgálni, és megnézni a kisfickók mozgását stb.
A gond az volt, hogy mikroszkóp alatt nem láttam egy hímivarsejtet sem, pedig elvileg 600× nagyítást is tudott a készülék. Lehetséges, hogy impotens lennék..?
Vagy csak a mikroszkóp volt gagyi?
Húú nem tudom hogy hol vették és hogy mennyiért. Van benne egy 0.6W -os izzó, azzal lehet alulról megvilágítani a mintát. 2db ceruza elemről megy a kislámpa. A lámpa és az üveglapka (amire az anyagot teszed) között van egy tárcsa, el tudod forgatni. Vannak benne fény-szűkítők, és színszűrők.
3 tárgylencséje van, és fent a szemlencsét (vagyis ami alatta van eggyel) lehet fentebb lentebb tekerni.
Kedves első válaszoló, kérlek fotózd le a tiédet, és meg tudom mondani hogy olyan van-e a csajnak vagy nem.
Igen, olyan mikroszkóppal próbáltam, amit az első válaszoló linkelt. Amúgy a negyedik válaszoló rosszul tudja, mert az impotenst nem arra mondják akinek nem áll fel, hanem aki terméketlen. Akinek nem áll fel, annak simán "csak" merevedési gondjai vannak.
Amúgy köszönöm a válaszokat. Szerintem festés nem kellene hozzá, a körvonalukat úgy is meg kéne látni, hiszen a sejteknek más a törésmutatójuk (fizika-->fénytan), mint a folyékony közegnek, ahol vannak.
A pontok mennek. Még az első válaszolót szeretném arra kérni, hogy vizsgálja meg ő is az övéit mikroszkóp alatt, hogy lát-e belőlük valamit.
"Impotencia (lat. erőtlenség, képtelenség, gyengeség) a hétköznapi nyelvhasználatban az, ha egy férfi erekcióra képtelen."
magyarul merevedési zavar.
vagyis, jol irtam :)))
a 4.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!