Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sosem láttam még senkit óvszert venni a TESCOban magamon kívül?
Figyelt kérdés
pedig elég sokszor voltam már...2010. máj. 14. 06:31
1/18 anonim válasza:
Vagy drogériában, sexshopban vagy gyógyszertárban veszik, vagy épp akkor nem volt vásárló amikor te is ott voltál.
A párom már vett tescoban.
2/18 anonim válasza:
Szia!
Akkor nem vagy túl sokat Tescoban. Pedig hidd el vesznek, nem is keveset. (Meg lopnak is.) Én ott voltam pénztáros.
3/18 A kérdező kommentje:
sokat járok teszkóba, átlagosan két naponta, sok éve. itt van a szomszédban.
elhiszem, amit írsz, de még sosem láttam, h vett volna valaki. eldugják a tej meg a kenyér mögé?:D
2010. máj. 14. 07:06
4/18 anonim válasza:
Én szoktam venni, de nagy mennyiségben, úgyhogy ritkán :p
5/18 anonim válasza:
szia! én is szoktam ott venni...sőt szinte mindig ott veszem! :)
6/18 anonim válasza:
Szerintem aki renszeresn használja, az nem darabonként veszi, hanem nagy csomagolásban - és akkor, amikor kisebb a forgalom az üzletben, és akkor sem úgy pakolja a szalagra, hogy jól látható legyen, hanem a "kenyér és tej közé", elvégre eléggé magánügy.
7/18 anonim válasza:
én anyámmal voltam vásárolni Tescoba épp azona részlegen nézegettük kézmosókat közbe láttam hogy egy 25körüli pár nézegeti az óvszereket és felvihog a csaj. Néztem őket és úgy elkezdtem röhögni xD én olyan vagyok ha más röhög akkor nekem is kell :D nem tudtam megállni.
8/18 nusz válasza:
én a dm-ben veszem, de vettem már sparban is ,biztos van aki tescoban vesz
9/18 anonim válasza:
Mert az emberek jelentős része nem felelőtlen és ezért nam akar szar minőségű ovszert venni, mivel aztán gondok lehetnek. Inkább bemegy egy olyan boltba, ahol nem tescogazdaságos szarokat árulnak.
10/18 A kérdező kommentje:
09:40
szerinted a Lifestyles és a Durex az tescogazdaságos?
merthogy ilyeneket lehet kapni a tescoban.
2010. máj. 14. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!