Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Először megyek nődokihoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először megyek nődokihoz, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
15 vagyok és még soha nem voltam nődokinál szeretnék felíratni fogamzás gátló tablettát de mien kérdésekre számíthatok mit mondjak? vagy egyáltalán maga a vizsgálásért fizetni kell? vagy szülővel kell menni? és nem fog nagyon le nézni a nődoki?:O hogy ilyen fiatalon ..félek .. még csak most veszítettem el nemrég de el kellene mennem vizsgálatra is..jah és elötte oda kell telefonálni ...? előre is köszi:)
2011. dec. 26. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog lenézni mivel ,ha csinálni akarod úgy is fogod és ti legalább védekeztek.:D
2011. dec. 26. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. dec. 26. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 26. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még nem jó ötlet feíratni foggátlót, mivel a méhed még valószínűleg fejlődésben vagy, és ha beszeded a fogamzásgátlót, az véglegesen leállíthatja a fejlődést, és később gondjaid lesznek a teherbeeséssel ha majd azt szeretnéd

legalább 17-18 éves korodig várnod kéne ezzel

sajnos sok orvos a pénz miatt felírja az ilyen fiataloknak is, mint te, de jobban tennéd ha nem kérnéd

vizsgálatra viszont nyugodtan menj el, és ha előtte telefonon bejelentkezel, és kapsz időpontot, akkor tudod mikorra kell menni, bár általában ilyenkor is várni kell valamennyit

vizsgálatért meg csak akkor kell fizetni, ha magánrendelésre mész

2011. dec. 26. 19:53
 5/6 A kérdező kommentje:
KÖszönöm:)
2011. dec. 26. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

valószínű, de nem biztos, hogy bele néz a lyukadba valahogy.nem vagyok orvos,de a volt barátnőm el mesélte ezeket a dolgait.

nem hinném hogy van félni valód.de ha eddíg nem, mostmár látni fogja valaki a bugyid tartalmát úgy, hogy egyetlen randi sem volt,sőt,egyáltalán nem ismeritek egymást.

2011. dec. 26. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!