Holnap megyek sztk-ba nődokihoz. Milyen vizsgálatokra ill. mire számíthatok így az első alkalommal?
Figyelt kérdés
Nemrég lett pozitív a tesztem és most megyek előszőr orvoshoz.2009. okt. 13. 20:52
1/4 anonim válasza:
elöször is grtatulálok a poz teszthez! én 7 hetesen voltam elöször dokinál és csinált egy hüvelyi uh-t ahol már szépen látszodott a kicsikém kis szive már,nagyon jo érzés lesz.az ott kapott papirral kell menni a védönöhöz aki kiállitja neked a kiskönyved!sok boldogságot kivánok :-)
2/4 anonim válasza:
Engem megvizsgált, óvatosan, aztán elküldött ultrahangra. Hasi volt.
Utána mentem a védőnőhöz ezekkel a papírokkal.
Az első terhesgondozáson adtak beutalót vérvételhez.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gratulálok nektek a babóhoz!
2009. okt. 13. 21:41
4/4 anonim válasza:
Megvizsgál kézzel és Uh-val, ha még fiatal a terhesség, nem biztos, hogy van már szívműködés, akkor visszarendel 1 vagy 2 hét múlva. Ha van szívműködés, akkor azzal a papírral lehet menni a védőnőhöz a kiskönyvért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!