Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik heteket a vérzésem? (5negatív tesztem van)
Figyelt kérdés
Lassan 1hónapja késik.5negatív tesztem van.Január első hetében "kellene ismét megjönnie"-akkor következne.Ha akkor sem jön meg,tesztelek,s felkeresem a nőgyógyászomat.Nem szedek gyógyszert,óvszerrel védekezünk,illetve amikor nagy ritkán megszakításos módszerrel,akkor pedig az aktus után azonnal hüvelyzuhanyozok,laktóz pezsgőtablettával.
Szerintetek mi lehet a baj? Ha mondjuk kimaradna a vérzésem több hónapig is akár,akkor is lehetek terhes?
2011. dec. 26. 18:12
1/8 anonim 

válasza:

Mióta menstruálsz?És mindig pontos volt az utóbbi időt leszámítva?
Szerintem senki sem tudna itt neked érdemben jó választ adni,csakis egy nőgyógyász....
Sztem vérkép,hormonvizsgálat,rákszűrés és hüvelyultrahang sem ártana....
2/8 A kérdező kommentje:
15éve,mindig pontos volt.
Épp 2hónapja voltam a nőgyógyásznál,teljes vizsgálaton.
2011. dec. 26. 20:32
3/8 anonim 

válasza:

Ezt az 5 negatív tesztet milyen időközönként csináltad meg?
4/8 A kérdező kommentje:
Többnyire hetente 1,de volt hogy a hét elején és vége felé is.
2011. dec. 26. 21:04
5/8 anonim válasza:
Sok oka lehet, akár terhesség vagy hormonális probléma is. Menj dokihoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,azt kihagytam,hogy 10évig szedtem gyógyszert,s 2hónapja orvosi javaslatra abbahagytam.Azóta nem jött meg,nyilván teljesen felborította a szervezetem.Ezt ne írjátok,mert értem én,hogy át kell állni a szervezetnek,hisz hozzászokott ennyi év alatt,csak tök jó,hogy így meg alig merünk nagy ritkán együtt lenni a párommal,nehogy terhes legyek+nem győzök tesztelni..:( Tudtok valami tanácsot adni?(a türelmes várakozáson és orvoshoz küldésen kívül?)
2011. dec. 27. 10:32
7/8 Loriska13 válasza:
Menj orvoshoz tényleg, nekem is volt ilyen, én egy bizonyos nyugtató szedése után jártam így, több mint 2 hónapig nem menstruáltam, aztán adott a doki valami gyógyszert, asszem 10 napig kellett szedni 1 v. 2 tablettát, mondta hogy ha vége meg fog jönni, meg is jött és aztán helyre is állt minden. ORVOS! TESSÉK ELMENNI ORVOSHOZ!
8/8 A kérdező kommentje:
Ok.Köszönöm a tanácsokat!
2011. dec. 27. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!