Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik heteket a vérzésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik heteket a vérzésem? (5negatív tesztem van)

Figyelt kérdés

Lassan 1hónapja késik.5negatív tesztem van.Január első hetében "kellene ismét megjönnie"-akkor következne.Ha akkor sem jön meg,tesztelek,s felkeresem a nőgyógyászomat.Nem szedek gyógyszert,óvszerrel védekezünk,illetve amikor nagy ritkán megszakításos módszerrel,akkor pedig az aktus után azonnal hüvelyzuhanyozok,laktóz pezsgőtablettával.

Szerintetek mi lehet a baj? Ha mondjuk kimaradna a vérzésem több hónapig is akár,akkor is lehetek terhes?

2011. dec. 26. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Mióta menstruálsz?És mindig pontos volt az utóbbi időt leszámítva?

Szerintem senki sem tudna itt neked érdemben jó választ adni,csakis egy nőgyógyász....

Sztem vérkép,hormonvizsgálat,rákszűrés és hüvelyultrahang sem ártana....

2011. dec. 26. 18:19
 2/8 A kérdező kommentje:

15éve,mindig pontos volt.

Épp 2hónapja voltam a nőgyógyásznál,teljes vizsgálaton.

2011. dec. 26. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt az 5 negatív tesztet milyen időközönként csináltad meg?
2011. dec. 26. 20:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Többnyire hetente 1,de volt hogy a hét elején és vége felé is.
2011. dec. 26. 21:04
 5/8 anonim válasza:
Sok oka lehet, akár terhesség vagy hormonális probléma is. Menj dokihoz.
2011. dec. 26. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,azt kihagytam,hogy 10évig szedtem gyógyszert,s 2hónapja orvosi javaslatra abbahagytam.Azóta nem jött meg,nyilván teljesen felborította a szervezetem.Ezt ne írjátok,mert értem én,hogy át kell állni a szervezetnek,hisz hozzászokott ennyi év alatt,csak tök jó,hogy így meg alig merünk nagy ritkán együtt lenni a párommal,nehogy terhes legyek+nem győzök tesztelni..:( Tudtok valami tanácsot adni?(a türelmes várakozáson és orvoshoz küldésen kívül?)
2011. dec. 27. 10:32
 7/8 Loriska13 válasza:
Menj orvoshoz tényleg, nekem is volt ilyen, én egy bizonyos nyugtató szedése után jártam így, több mint 2 hónapig nem menstruáltam, aztán adott a doki valami gyógyszert, asszem 10 napig kellett szedni 1 v. 2 tablettát, mondta hogy ha vége meg fog jönni, meg is jött és aztán helyre is állt minden. ORVOS! TESSÉK ELMENNI ORVOSHOZ!
2011. dec. 27. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok.Köszönöm a tanácsokat!
2011. dec. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!