Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
Kb 1,5 éve szedek fogamzásgátlót, sosem hagytam ki egy szemet sem, mindig rendesen szedtem. Általában pontosan vasárnap reggel szokott megjönni,de mostmár késik. Nem élek rendszeres nemi életet, mert nincs állandó partnerem, havonta 1szer kétszer sexelek. Most kb 2 hete lefeküdtem egy fiuval,állítása szerint nem élvezett belém. Van min aggódnom?
2011. dec. 25. 11:06
 1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs - ha fogamzásgátlót szedsz, és rendszeresen beveszed a tablettákat, és másfél éve kezdted el, nem ebben a hónapban, akkor egyáltalán nincs ahogy terhes légy. Még mindig vasárnap reggel van:)) lehet hogy csak pár órát késik, nyugi:) Boldog karácsonyt!:)
2011. dec. 25. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsit csúszhat a gyógyszer mellett is. Én 3 éve szedem, mégis változik, hogy vasárnap vagy hétfőn jön meg. Mivel a szervezetedet más hatások is érik, ezért megeshet, hogy nem reggel, hanem este jön meg, de még a másnap se gond. Nincs miért aggódnod. :)

21/L

2011. dec. 25. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Vasárnap van. Nem tűnt fel?
2011. dec. 25. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha havonta egyszer kétszer szexelsz, akkor gondolom mindig mással csinálod. Nem gondolod, hogy jobb ötlet lenne óvszert használnod? A betegségek miatt is, meg így a szervezetedet sem terhelnéd hormonokkal.

A kérdésedre válaszolva pedig még van idő hogy megjöjjön. Nyugi ;)

2011. dec. 25. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hát még mindig nem jött meg, de most kicsit nyugodtabb vagyok.Az hát a partner az általában uygan az csak nem állandó jelleggel. nagyon nagyon megijhedtem, mert egyszuerűen nem értem ha eddig óramű pontopsággal jött meg akkor most miért késik.....
2011. dec. 25. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért met nem vagy gép. Oké, hogy az a szerencsétlen tabletta teljesen mű ciklust csinál, de miért ne fordulhatna elő, hogy vmi miatt lassabban csökken le a progeszteron szint a szervezetedben? Még ha 3 napot késne és aggónál, megérteném, de basszus, VASÁRNAP VAN!!!! Még gyakorlatilag nem is késik, max pár órája.
2011. dec. 25. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!