Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hónapja kezdtem el fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Az első egy hétben már szexeltem a barátommal, és megszakítással védekeztünk. Azóta már megjött egyszer. De félek hogy lehetek terhes, mivel hasi fájdalmaim vannak. Lehetek az?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet terhesség alatt is menstruáció de mivel 2 hónapja szeded a tabit... feltéva ha az 1. mensi naptól kezdted és nem szedtél sok antibiotikumot és időben pontosan vetted be a gyógyszert ezért nem hiszem h terhes lennél főleg ha megszakítással védekeztetek... nem kell parázni.aaz orvosok nem azért írják fel h gyereked legyen a tabitól hanem h NE legyen ... stb. ugyhogy nyugodj meg nem lesz gond
2009. máj. 18. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
bocsi az előbbi vagyok és csak később vettem észre h az 1. héten sexeltetek na szóval ha nem hánytál nem vt antibiotikum időben rendben vtál akkor nincs gáz sőt ha megisjött nincs gáz
2009. máj. 18. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat.antibiotikumot 4 napig szedtem pont akkor.és a hasfájás miatt aggódok, eddig ilyen még nem volt, csak menstruációkor, most meg épp nem esedékes. mégis 3 napja fáj a hasam. lehet hogy mástól de azért aggasztó.
2009. máj. 18. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát. De ez rá van írva a tájékoztatóra, nem értem akkor miért nem védekeztetek óvszerrel 1 hétig. Igen, lehetsz terhes. Az h megjött, nem biztosíték arra h nem vagy terhes. Oda kell figyelni a fogamzásgátló szedésének szabályaira, különben parázhatsz, mint most!!!
2009. máj. 18. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
menj el ultrahangra
2009. máj. 18. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha az 1. 1 hétben szedted az antibiotikumot, bizony terhes lehetsz! Sőt, ha utána még 1 hétig nem védekeztetek más módon, akkor is. Miért olyan nehéz elolvasni a betegtájékoztatót??? Ha szerencséd van, akkor csak a gyógyszer mellékhatása a hasfájás, ami szintén világosan le van írva a betegtájékoztatóban.
2009. máj. 18. 20:43
 7/10 A kérdező kommentje:
igen.tudom hogy felelőtlenség volt de előtte is megszakítással védekeztünk és sose volt semmi gond.és akkor még a gyógyszert sem szedtem.
2009. máj. 18. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak így tovább és hamarosan anyuka leszel, ha ennyi az eszed...
2009. máj. 18. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
ha ennyire tudatlan és felelőtlen vagy akkor hajrá! Attól h még eddig nem csúszott be probléma, az nem azt jelenti h nem is fog! Eddig nagy mákotok volt, elég egy kósza petesejt, és ott a gond. Dehát te biztos okosabb vagy nálunk, ezért nem is oktatlak ki.
2009. máj. 19. 20:13
 10/10 A kérdező kommentje:
okosabb semmiképp.amúgy ma csináltam tesztet és negatív. megúsztam de mivel mostmár rendesen hat a tabi többet nem fordulhat ilyen parás helyzet elő.
2009. máj. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!