Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség alatt szabad szeretk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség alatt szabad szeretkezni? Vagy 9 hónapig no sex?

Figyelt kérdés
nem szabad vagy nem ajánlott?, és a terhesség melyik szakaszától nem szabad, és miért?
2011. dec. 15. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Általában szabad, mellesleg a nők ilyenkor kívánósabbak is.

Ha a doki valami miatt megtiltja (pl. méhlepény a méhszájon), akkor nem szabad. Utolsó trimeszterben nem ajánlott, beindíthatja a szülést.

2011. dec. 15. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire szabad. A terhesség végefelé már nem ajánlott, illetve ha az orvos azt mondja, hogy nem lehet, valami okból.

Egyébként a babának semmi baja nem lesz. Boldogsághormon meg ilyenek, csupa jó dolgot okoz egy jó szex.

Természetesen kevésbé megterhelő pózokat kell választani, tehát pl. a kiskanál-nagykanál elég kényelmes.

2011. dec. 15. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha nem veszélyeztetett terhes az anyuka, akkor szabad.

Simán lehet, a gyereknek semmi baja nem lesz, sőt, az van, hogy ha az anyuka jól érzi magát, akkor neki is jobb, tehát ha az anyuka szextől érzi jól magát, akkor is csak jobb lesz a gyereknek.

Amúgy pedig az itteni "okos" válaszolók gondolom, vagy pasik, vagy kiskorúak, hát ajánlom nekik, hogy ne osztogassanak tanácsokat olyan ügyekben, amiről fogalmuk nincs. Majd egy terhesség után nyilatkozhatnak.

2011. dec. 16. 08:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az első 12 hétben vetélést okozhat, az utolsó trimeszterben pedig koraszülést.

De igazából ebben az orvosok sem értenek egyet. Vki szerint jó, mert ha a mami boldog, akkor boldog a baba is. Más szerint meg a babának elég ijesztőek és károsak lehetnek a méhkontrakciók.

2011. dec. 16. 10:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a terhesség 40 hetéből 31 hétig szeretkeztünk a párommal,mert nagyon kívántam később azért nem,mert nem voltam jól és kényelmetlen volt,ha az orvos nem tiltja akkor nyugodtan lehet,még jót is tesz
2011. dec. 16. 10:11
 16/17 Dr.Helpful válasza:

Lehet szexelni... Nem tudom hogy mi baj van ezzel...

Csak kb az utolsó 1 hónapban nem ajánlott...

2011. dec. 16. 20:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kimerítő válaszokat.. de akadtam olyan válaszokra is amik értelmesnek tünnek!
2011. dec. 17. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!