Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm (17 éves) megjött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm (17 éves) megjött a mensije, és hogy ilyenkor lehet-e óvszer nélkül szeretkezni? ! ÉS hogy ilyenkor a terhesség kizárható? ! Tehát nyugodtan elmehetek benne? !

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha szeretnétek kipróbálni óvszer nélkül, akkor próbáljátok (ha nem vagy finnyás a vérre), DE semmiképp ne menj el benne, mert ilyenkor is teherbe lehet esni.
2009. márc. 22. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Teherbe eshet ugyanúgy. Még az előváladéktól is(egyszer én attól lettem terhes,sajnos). Amúgy én gusztustalannak tartom,ha olyankor szexelnek.Azt a pár napot ki lehet bírni.

óvszer nélkül ne csináld sosem! Főleg ne akkor, mikor megvan neki(ha már szexeltek akkor)

2009. márc. 22. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
az előváladékban is lehet spermium, és elvben menstruáció alatt is teherbe lehet esni, szóval nem ajánlanám. Nagyon kicsi az esélye, de nem érdemes kipróbálni. Ha gumi nélkül akarjátok csinálni, szedjen fogamzásgátlót.
2009. márc. 22. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ugyan én csináltam párszor így, de NE!

Egy gusztustalan, kényelmetlen, begyűjthet a csaj könnye valami fertőzést(nyílt seb ilyenkor a méh belső felszíne)amit amúgy nem. ÉS TERHES IS LEHET! Pici az esélye, de össze jöhet. Ha már ki nem is bírjátok azt a pár napot, de akkor is védekezzetek.

2009. márc. 22. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha apuka akarsz lenni, akkor nem kell védekezni. Ha azt akarod, hogy csúnya fertőzést kapjon a párod, akkor sem kell védekezni.

Ha van eszed: MINDIG védekezel (nem megszakítással), mensi alatt gumi nélkül sosem szexelsz.

2009. márc. 22. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
13%
ez kész röhej! nem szoktam írni,de nem hagyhatom szó nélkül.Mindig a menzesz alatt szexelünk gumi nélkül,és nem lettem terhes,mert akkor nincs peteérés,az előtte ven 14 nappal:).Fertőzésre nincs nagyobb esély,mint bármikor máskor.És vannak akik olyankor sokkal jobban kívánják,például én is:)
2009. márc. 22. 18:05
 7/8 A kérdező kommentje:
De tudtommal létezik olyan hogy az egyik pete el vérzik de a mássik érett. nemde?! de amikor ti csináljátok a fiú el is megy a hüvelyben?
2009. márc. 22. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson arra hallgatni, aki szerint mindent lehet!!! Ő a szerencsés kivétel, aki nem esett MÉG így teherbe. Nem tudhatod, hogy a barátnőd hova tartozik. Egy kis statisztika: 100 nőből 85 esik teherbe, ha sehogy sem védekeznek. Nem tudhatod, hogy a barátnőd hova tartozik, a szerencsés 15-be, vagy a teherbe esett 85-be. Ha nektek megéri a kockázat, csináljátok csak! Nem hinném, hogy belehalnátok, ha legalább pharmatexet használnátok, de ha te mondod, biztos izgibb utána azon görcsölni, hogy most vajon megjön-e vagy teherbe estem, mint védekezni e teherbe esés és a fertőzések ellen...
2009. márc. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!