Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki volt már terhes! Érezte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már terhes! Érezte egyből hogy terhes? Van itt vki aki azonnal tudta hogy teherbe esett?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem akarsz gyereket ha ebbe a kategóriába írod.

Nem lehet érezni semmi az elején. Kb 14 nap múlva egy teszt kimutatja ha baj van.

2011. dec. 13. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:
nem erről van szó. olyan furán érzem magam azóta. sosem éreztem még így. máskor is volt már úgy hogy lehet teherbe estem, de mindig éreztem hogy tuti nem.nem is gondoltam rá többet. aztán meg is jött mindig.most éppen peteérésem is van. de most teljesen más az egész közérzetem, olyan furákat érzek a lenti részeken, amiket nem tudom mihez hasonlítani.elég kellemes érzés, mint amikor vki tudja hogy jó hírt fog kapni és izgul de jó érzésekkel izgul.
2011. dec. 13. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
ja most van peteérésed, akkor nem vagy terhes :D
2011. dec. 13. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó,bármikor lehet spontán peteérése,szóval lehetsz terhes,én éreztem 5napot késett a mensim,valami furcsa volt,nem éreztem olyan jól magam,és poz lett az összes teszt aztán 1 hét múlva kiderült,hogy kb 4 hetes terhes vagyok
2011. dec. 13. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
de ha terhes, akkor nem lehet peteérése..
2011. dec. 13. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
és azért ez a spontán peteérés dolog nem annyira gyakori, mert akkor nem lennének párok, akik évekig próbálkoznak..
2011. dec. 13. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
akiknek évekig kell próbálkozni azoknál gond van,egészséges embernél pár alkalom után összejön,ha akarják,amúgy meg lehet peteérés korai terhességnél,tudod így lesz sok két petéjű iker
2011. dec. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!