Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónapja szedek fogamzásgátlót. A mostani "levél"elkezdése óta a 4. napon kimaradt egy gyógyszer, és a barátom belém élvezett. Másnap amikor észrevettem azonnal 2őt vettem be. Teherbe eshettem?
Hát neked tényleg nem való a fogamzásgátló...
Lehetsz terhes.
Amúgy minek vettél be azonnal kettőt? Gondolom azt hitted, hogy visszafele megszakítja az esetleges terhességet...?? pff. gyökér
Annyira jó, hogy manapság mindenki fogamzásgátlót szed, de arra már nem sok embernek van esze, hogy elolvassa a tájékoztatót, vagy megkérdezze az orvost.
Egyrészt nem szabadott volna egyszerre kettőt bevenned. Másrészt egy hétig kiegészítő védekezést kellett volna alkalmaznod. Nyilván ez azért van, mert ha kihagysz egy szemet, akkor már nem olyan lesz a hatása. Ergo, igen teherbe eshetsz. De azért nyugodj meg, nincs rá olyan nagy esély. %-ban nem tudom, de kevés. Két hét múlva mindenféleképpen csinálj egy tesztet.
De azt azért tényleg megírhatnád, hogy miért nem olvastad el a tájékoztatót, mert tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!