Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 6 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónapja szedek fogamzásgátlót. A mostani "levél"elkezdése óta a 4. napon kimaradt egy gyógyszer, és a barátom belém élvezett. Másnap amikor észrevettem azonnal 2őt vettem be. Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 12:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ne butáskodjatok már.. mégis mit gondolsz, viccből irja a tájékoztatóban, h ha kihagy 1 szemet, és nem pótolja 12 órán belül, akkor gumit kell hasznalni? nem ér semmit, h 6 hónapja szedi. akkor nyujt védettséget, ha folyamatosan szedi, és nem hagy ki 1 szemet se.
2010. ápr. 6. 14:14
 22/27 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom honnan szeditek, hogy még x hónapon át nyújt védettséget, ha abbahagyja az illető. Ez hülyeség.

A fogamzásgátló tele van hormonokkal,ezért nem esel teherbe mellette. De ha abbahagyod, akkor nem lesz hormonpótlás, ergo ugyanolyan helyzetben vagy, mintha nem szednéd.

Lehetsz terhes, kihagytál egy szemet, nem pótoltad, beléd élvezett a barátod. Aztán beveszel két szemet utána egyszerre..? Ennek meg mi értelme volt?

2010. ápr. 6. 14:16
 23/27 A kérdező kommentje:
EZ A CSÚNYA GYÓGYSZERELFELEJTŐS ESETEM MÚLT7EN TÖRTÉNT, A SZERDAI GYÓGYSZER KIHAGYÁSÁVAL. MA (2010.04.07) CSINÁLTAM EGY TERHESSÉGI TESZTET, NEGATÍV LETT. :):) BIZTOS EZ AZ EREDMÉNY ?
2010. ápr. 7. 15:22
 24/27 anonim ***** válasza:
h lenne már biztos? nem is telt el 2 hét az esemény óta! majd 2 hét mulva csinalj tesztet.
2010. ápr. 8. 10:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem biztos, 2 hét után kell tesztelni.
2010. ápr. 8. 20:32
 26/27 A kérdező kommentje:
Eltelt azóta több mint 2 hónap amióta írtam. Semmi bajom nem lett. Azóta már a 2. menstruációm jött meg. Megköszönöm mindenkinek aki segített, akik tartották bennem a lelket.. és megkérnék mindenkit aki nem ért valamihez vagy pedig nem pontosan tudja a választ, az pedig ne írjon, ijezgetés céljából.
2010. máj. 19. 15:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne hallgass erre a sok riadalmat keltő és kárörvendő emberre! Egyébként jól csináltad, hogy bevettél 2 szem tabit, mert ahogy a betegtájékoztató is leírja " ha elfelejtette bevenni a gyógyszert pótolja minél hamarabb, még ha 2 szem tabletta bevétele esedékes. Mivel te a 4. napon (az első héten ) nem vetted be a gyógyszert, akkor van baj, ha előtte lévő hónapban szexeltetek egyéb védekezés nélkül. (Ezt is leírja a betegtájékoztató, ilyenkor érdemes elolvasni ) Remélem tudtam segíteni ! :)
2012. jan. 16. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!