Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 6 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónapja szedek fogamzásgátlót. A mostani "levél"elkezdése óta a 4. napon kimaradt egy gyógyszer, és a barátom belém élvezett. Másnap amikor észrevettem azonnal 2őt vettem be. Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 12:59
1 2 3
 11/27 flora08 válasza:
irány a nőgyógyász!
2010. ápr. 3. 15:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász? Szerintem simán kiröhögne... nem egy hétig nem szedted, csak egy szemet felejtettél el.

Könyörgöm miért hiszitek azt, hogy a TERHESSÉG ott lapul mindenhol és alig várja, hogy rátok támadjon?

Úgysem tudsz már esemény utánit bevenni, késő, akkor amíg esetleg ki nem marad a menstruációd, addig felesleges orvoshoz menni. Egy havi fizetésem rajta, h meg fog jönni.

2010. ápr. 3. 15:36
 13/27 anonim ***** válasza:
minden kifelejtett tabival nő az esély. de sztem inkább itt kérdezd meg. www. orvostudakozo. hu
2010. ápr. 3. 17:05
 14/27 anonim ***** válasza:

ezt irta az orvos.

[link]

2010. ápr. 3. 17:40
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes. Már 6 hónapja szeded a tablettát. Mondjuk kettőt vettél be és hát, nem tudom :( De nagyon izgulok érted ! Remélem nem lesz baba !

Bár szerintem nem.

2010. ápr. 3. 23:41
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

Szia!

Nagyon sok buta ember írt neked okoskodva, hogy lehetsz terhes ha kihagytál egy szemet!

Nem lehetsz!!!

A fogamzásgátlónak van egy olyan tulajdonsága, hogyha kialakította a védettséget (nálad már ez kialakult) akkor ha pl. abbahagyod a szedését akkor kb. még egy - két hónapig VÉD. Ez emberenként változó, de egy hétig még biztosan nem lehetsz terhes. Nemhogy egy napig.

Nem az az egyszem véd, amit aznap bevettél - ez egy kialakult folyamat a rendszeres szedéstől.

Pl. mint az antidepresszáns - kb 2 hétig kell szedni folyamatosan hogy hasson, aztán áll be a megfelelő szerotoninszint. Aztán ha abbahagyod kb ismét két hét mire elmúlik a hatáa. Vagy ilyen pl. az antibiotikum is.

A fogamzásgátló nem olyan mint a nyugtató, vagy fájdalomcsillapító - hogy beveszek egyet, aztán rögtön hat.

Nem leszel terhes, de ne is vegyél be kettőt ha egy kimaradt. De ettől sem lesz semmi bajod.

2010. ápr. 4. 08:51
 17/27 anonim ***** válasza:

Utolsó rosszul tudja. Sajnos van rá esély, hogy terhes vagy, az első héten kihagyott tabletta esetén (és ez ugye a 4. tabi volt) nagyobb, mint egyébként.

Egyébként 50% esélyed van, vagy igen, vagy nem.

Most már hiába a nőgyógyász, 2 hét múlva vegyél egy tesztet, és akkor menj dokihoz, ha pozitív lesz. A babának nem lesz semmi baja a tabitól.

2010. ápr. 4. 14:15
 18/27 anonim ***** válasza:
08:50es azt is rosszul tudja, hogyha abbahagyod 1-2 hónapig még véd.Hülyeséget minek kell írni?Ha így lenne talán nem is aggódna senki ha nem vett be 1et véletlen, gondolkozz már, vagy nézz utána szimplán..
2010. ápr. 4. 14:28
 19/27 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan azt mondtátok h nem lehetek az, rem így lesz. Elvége 6 hónapja szedem.. könyörgöm biztos adott ez a 6 hónap akkora védettséget.. nem?! :S:(
2010. ápr. 4. 18:26
 20/27 anonim ***** válasza:
Adott - hogyne adott volna.
2010. ápr. 6. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!