Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teherbe eshettem az alábbi esetben?
Tegnap este együtt voltunk a barátommal, gumival védekeztünk. Amikor kihúzta a hímvesszőjét, a gumi bennem maradt, de nem folyt ki belőle semmi, viszont ő egy kicsit összekent kívül. Utána nem sokkal mentem fürdeni.
Lehet, hogy így teherbe estem?
Amúgy tényleg nem tudom miből gondolja sok válaszoló, hogy mindenki szuper fertilis, és mindentől teherbe esik.
Azért elég könnyű szétválasztani a felelőtlen hülye emberek sokszor talán kitalált kérdéseit a valós élethelyzetektől. Ilyen simán történhet, nem kell hozzá felelőtlennek lenni, végül is nem ragaszthatja a f@rkára pillanatragasztóval a gumit, és mint tudjuk nem mindenkire jó a standard méret.
Velem is történt már ilyen, és kedves kérdező, nem lettem terhes. Sőt. A megszakítástól sem lettem terhes pedig rendszeresen így védekezünk. Akik "véletlenül" teherbe esnek, azoknak a 90 %-a totálisan védekezés nélkül szexelt vagy hazudik. A maradék 9 %-nál a pasi nem vallja be, hogy elfelejtette kivenni. A fennmaradó 1% akiknek tényleg sikerült lehetetlen helyzetből gyereket csinálni. Ők kivételes emberek.
Egyébként ilyen helyzetekre nem árt otthon tartani valamilyen spermaölő készítményt ami sürgős esetben fel tudsz helyezni. Nyilván így nem olyan hatékony, mintha előtte raktad volna fel, de azért az esélyeket ez is nagy mértékben csökkenti.
12:15-ösnek:
Köszönöm a segítséget! Valóban előfordulhatnak balesetek, nem egyértelmű helyzetek, a miénk is ilyen. Nem gondolom, hogy felelőtlen lennék vagy bárki, aki védekezik, de nem úgy történik minden, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Palm!
A krém azonnal hat, nem kell 10 perc neki. :-)
De persze mint mondottam volt nem olyan hatásos, mintha előtte rakta volna föl, de azzal is számoljunk, hogy ilyen baleseteknél sokszor nem a teljes ejakulátum kerül a hüvelybe és nem is a legmélyebbre. Szerintem. Ezt csak esélycsökkentőnek javasoltam természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!