Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teherbe eshettem az alábbi esetben?
Tegnap este együtt voltunk a barátommal, gumival védekeztünk. Amikor kihúzta a hímvesszőjét, a gumi bennem maradt, de nem folyt ki belőle semmi, viszont ő egy kicsit összekent kívül. Utána nem sokkal mentem fürdeni.
Lehet, hogy így teherbe estem?
Áhh.
Nem egyszerűbb lenne szex előtt utána nézni ezeknek a dolgoknak, mint dugni ész nélkül, mint a nyulak?!
Bármelyik szexuális együttlét során teherbe eshetsz. Ezt szögezzük le. Bármit is csináltok és bárhogy védekeztek.
A fenti esetben a valószínűsége elég kicsi. Hogy kívül összekent, annak semmi jelentősége, a hasadról meg combodról nem fognak felugrálni a méhszájadig a spermiumok. Ha bent a gumiból kifolyt, az már más tészta, de ha a gumi szája kilógott, és azonnal kihúztátok, akkor az esély jóformán nulla.
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy egyáltalán nem ész nélkül történt a dolog.
Eddig fogamzásgátlót szedtem, de kis időre abbahagytam, mert mert már nem jött meg.
Szóval a gumi miatt aggódtam, mert azzal még nincs sok tapasztalatom.
Hihetetlen, akárkivel akármilyen "baleset" történik, egyből jön az oltás, hogy felelőtlenek, éretlenek, minek szexelnek, nem jártak biosz órára, stb... Akkor is, ha tényleg ész és védekezés nélkül szexelnek, meg akkor is, ha védekeznek, és így történik valami baj... Szerencsések vagytok, hogy veletek még semmi ilyesmi nem történt!!!
A kérdezőnek: nem akarlak feleslegesen idegesíteni meg beparáztatni, de hogy tudtátok úgy kiszedni a benned maradt óvszert, hogy ennyire biztos vagy benne, h nem folyt ki belőle? Egyébként a fürdés nem oszt, nem szoroz, ha mégis beléd került a cuccból, azt kimosni úgyse tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!