Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Szombaton volt 1 kis kaladunk a barátnőmmel, de nem volt gumi és mondták, hogy ezt pár hétig tablettával lehet orvosolni, tudtok erről infót adni?
Most komolyan, ha vki ennyire idióta, és ennyire nincsen képben, akkor mi a büdös szarért szexel?
15 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, mégis volt eszem arra, hogy NORMÁLISAN védekezzek. Azzal is tisztában voltam, hogy mit kell tenni, ha esetleg kiszakad az óvszer.
Minek kell tök felelőtlenül agyba-főbe dugni? Azt hiszed menő vagy? Miért lenne olyan k.rva nehéz utánaolvasni a dolgoknak, mielőtt beleteszed a f.szod?
De a lecseszés után tisztázzunk pár dolgot:
1. Abortusztabletta Mo.-n NINCS! Külföldön van, de ott is csak KÓRHÁZBAN alkalmazzák, és ált. kaparás a vége, mert nem elég hatékony.
Nem tartom kizártnak, hogy be lehet szerezni itt is 8persze illegálisan), de aki olyan hülye, hogy képes megvenni, az meg is érdemelné, hogy baja legyen tőle.
Honnan tudod, mit adnak el? Mit csinálsz, ha nem úgy hat, ahogy kellene neki?
Ne legyetek már fogyatékosak.
Az egyik nagyon okos leányzó meg azt írta, hogy "kipisili" a gyereket. Hát ezen nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek. Tudod te drága hogy a nőknek HÁROM lyukuk van alul, és nem kettő?
Tudod te i a különbség a húgyhólyag és a méh között?
Talán dugás helyett bioszra kellett volna bejárni.
2. Olyan tabletta van, amit az aktus után 72 óráig lehet bevenni. Illetve olyan, amit 120 óráig! De minél később veszi b az ember, annál kevesebb az esélye, hogy hat.
És közel sem 100%-os.
Nem mellékesen 6 ezer forint körül van (csak összehasonlításképp, a legdrágább gumik közül is 3 db kerül 700 forintba!!!!). Arról nem is beszélve, hogy nem cukorka, hanem igen magas hormontartalmú gyógyszer, ami nagyon szépen szét tudja cseszni a leányka hormonháztartását, főleg akkor, ha fiatal. Márpedig gondolom, hogy az.
3. Állatnak tartod magad? Ha nem, akkor viselkedj is úgy. Az embernek uralkodni kellene az ösztönein.
Arra, hogy nincs koton, nem az a megoldás, hogy akkor csinálod nélküle.
Oldd meg kézzel, szájjal, vagy menjél helyette moziba.
Talán gondold végig, hogy mi is a tétje a dolognak.
Egyrészt egy ember élete.
Másrészt 30 ezer forint (ezt azért írom, mert sajnos sok embert ez jobban meghat, minthogy megöli a saját gyerekét).
Harmadrészt a barátnőd testi és lelki egészsége.
Szálljál magadba, és amíg nem vagy felkészülve a dolgokra, addig NE DUGJÁL!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!