Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól kezd el hatni a tabletta, ha a menstruációm után kezdtem el szedni?
Erre nem tért ki az orvosom, nekem meg annyi kérdésem volt, hogy pont a leglényegesebbet hagytam ki. :S Szóval múlt hét szerdán jött meg, vasárnap múlt el, én pedig ma kezdem el szedni a gyógyszert. Mennyi ideig kell kiegészítő védekezés?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Azt az egyet mondd meg,mi az istenért ma vetted be????
A tájékoztatón amúgy minden rajta van,mint például az a fontos dolog is,hogy a MENSTRUÁCIÓ első max.második napján kell beszedni az elsőt. Ha így teszel,két hét után véd.
De nem így tettél,ezért egy hónap gumizás még!
22L
Nem tudom, mi a gondod az első válasszal, abszolút igaza van... Ott van feketén-fehéren, hogy a MENSTRUÁCIÓ ALATT KELL ELKEZDENI SZEDNI. Vagy az első napon, és azonnal véd, vagy a 2.-5.napon, de akkor kell még plusz védekezés... Ha éppen elmúlt a havi vérzés, vársz a következő vérzésig, ez nem túl bonyolult dolog... Úgy is megbolondítaná a szervezetedet, ha a vérzéskor kezdenéd szedni, nem még akkor, ha a ciklus közepén... Most őszintén, ennek mi értelme volt? Így is gumizni kell, minimum másfél hónapig, meg úgy is, ha vártál volna a következő menstruációig... Fel nem foghatom, hogy hogy vághat bele egy nő a tabletta szedésbe úgy, hogy nem tájékozódik előtte normálisan... Nem félted magad? Nyilván nem... Szerintem sürgősen menj el újra nőgyógyászhoz!
21L
Első válaszoló vagyok,köszönöm az előttem szólóknak,hogy megvédtek,mert én csak felháborodásomba írtam ilyen stílusban,mert valóban,aki nem érett agyilag,hogy használja a fogigátlót,az testileg se próbáljon már felnőni hozzá...egyszerűbb a gumi: nem kell gondolkodni,csak megvenni aztán feltenni.
22L
Teljesen igaza van az első válasozlónak, meg a többieknek is!!
Nem kell megsértődni, ha egyszer te nem vagy képes értelmezni a betegtájékoztatót.. Benne van világosan leírva, hogy a menstruáció alatt kell elkezdeni, nem után.. Am oké hogy elfelejted megkérdezni a dokid, de ő neki s ejute szébe elmondani hogy hogyan kell ahsználni? Ez az első mondat amit a doki elmond.. Mikor kell szedni.
Legalábbis felénk így működik :D
Mostmár folytasd, ha elkezdted, aztán reménykedj hogy nem kavartál be nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!