Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Üdv! Szombaton volt 1 kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Szombaton volt 1 kis kaladunk a barátnőmmel, de nem volt gumi és mondták, hogy ezt pár hétig tablettával lehet orvosolni, tudtok erről infót adni?

Figyelt kérdés
Persze félúton kivettem, és igazából egyikünknek se volt orgazmusa aznap, de barátnőm mondta, h nem csak úgy lehet terhes és azóta is ezen idegeskedünk. De haverom mondta, hogy pár hétig van erre tabletta ami megoldja ezt a gondot, erről kérnék megerősítést.
2011. dec. 7. 15:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

lehetett előváladékod,szal megszívhatjátok ..

Amúgy hány éves vagytok ?

2011. dec. 7. 16:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat, ha nem baj legyen elég annyi, hogy egy gyerekhez még nem állunk készen.
2011. dec. 7. 16:23
 13/32 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez a gondom volt..de szombat reggel..és én csaj vagyok :D hétfőn estefelé mentem el nőgyógyászhoz - feliratni az esemény utáni tablettát - és lebaszott a doki, hogy miért csak hétfőn mentem el -.-" meg ilyen beszólása volt, hogy: ha ez tényleg egy komoly kapcsolat, akkor ideje lenne elkezdeni szedni valami normális fogamzásgátlót... ebben mondjuk igaza volt..nyugodtan szedhetne a barátnőd is!

Amúgy erre az az egy megoldás van, hogy van 24, 48 és 72 órás esemény utáni tabletta, aminek az ára 5 és 7 ezer forint között forog...ha ezt beveszi, akkor ez 84%-osan biztosítja, hogy nem lesz terhes, persze ahhoz a megadott időn belül kell bevennie a tablettát. Mivel ez már letelt, ezért várjatok kb. 2 hetet, csináljon tesztet, ha pozitív lesz menjen el nőgyógyászhoz (ugyanis osztálytársamnak is pozitív lett és kiderült hogy nem terhes, csak uyge ezek a tesztek nem mindig mutatnak jó eredményt), aztán ha tényleg az, és mondjuk semmiképp nem tudhatják meg a szülei(így nem lehet abortusza), akkor létezik olyan, hogy abortusztabletta[az első 9 hétben lehet alkalmazni, és szó szerint kipisilik tőle a gyereket(mint amikor elvetél)], ami Magyarországon nincs forgalomban, de pénzért be lehet szerezni, mint mindent :D bár ehhez jó lenne kikérni egy szakember segítségét, mert elég veszélyes gyógyszer...csak a szakemberrel meg az a baj, hogy nem tehet semmit, mert illegális ez a tabletta...:D

2011. dec. 7. 16:51
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszi, pont az a helyzet, hogy jövő hónapban megy nőgyógyászhoz, mert szokott fájni a hasa, már rég, és lehet erre kap fogamzásgátlót. Ez az abortusz tabletta viszont rohadt drága ahogy néztem, az a baj.
2011. dec. 7. 16:54
 15/32 anonim ***** válasza:
ja és nőgyógyász se tudja még megmondani, a tesztek csak oylan 2 hét után mutatják ki...de mivel csak 7-8 nap múlva van peteérés, ezért addig a nőgyógyász se tudja megmondani...16 évesen csak azért vagyok má ilyen tájékozott, mert én is paráztam már nem egyszer ilyenen és hát tényleg elég rossz érzés. Barátnődnek gondolom kb. a fejében dobog a szíve ha tényleg parázik..:\
2011. dec. 7. 16:54
 16/32 anonim ***** válasza:
Hát igen, drága...mivel Magyarországon illegális...:S
2011. dec. 7. 16:55
 17/32 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ez nem a te kérdésed volt véletlenül, vagy mostanában mindenki ilyen fóbiás és tudatlan ?

2011. dec. 7. 16:55
 18/32 A kérdező kommentje:
Ez nem az én kérdésem:D, persze ő is parázik, de mondja, h ne idegeskedjek!
2011. dec. 7. 16:57
 19/32 anonim ***** válasza:
Az abortusztabletta meg azért illegális, mert elég sokan beledöglöttek már, azok közül akik otthon "házilag" akarták megoldani az ilyesmit
2011. dec. 7. 16:57
 20/32 A kérdező kommentje:
Szal az a baj, ha télleg terhes, nagyon kicsi az esély, hogy szerzek ilyen tablettát, ergo abortusz, ami ilyen 30 rugó, ahhoz el kell mennem keresni melót, de mire azt találok, meg fizut kapok kb elmegy a 12 hét, szal akkor viszont a szülőkhöz kell fordulni:/!
2011. dec. 7. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!