Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Szombaton volt 1 kis kaladunk a barátnőmmel, de nem volt gumi és mondták, hogy ezt pár hétig tablettával lehet orvosolni, tudtok erről infót adni?
lehetett előváladékod,szal megszívhatjátok ..
Amúgy hány éves vagytok ?
Dettó ugyanez a gondom volt..de szombat reggel..és én csaj vagyok :D hétfőn estefelé mentem el nőgyógyászhoz - feliratni az esemény utáni tablettát - és lebaszott a doki, hogy miért csak hétfőn mentem el -.-" meg ilyen beszólása volt, hogy: ha ez tényleg egy komoly kapcsolat, akkor ideje lenne elkezdeni szedni valami normális fogamzásgátlót... ebben mondjuk igaza volt..nyugodtan szedhetne a barátnőd is!
Amúgy erre az az egy megoldás van, hogy van 24, 48 és 72 órás esemény utáni tabletta, aminek az ára 5 és 7 ezer forint között forog...ha ezt beveszi, akkor ez 84%-osan biztosítja, hogy nem lesz terhes, persze ahhoz a megadott időn belül kell bevennie a tablettát. Mivel ez már letelt, ezért várjatok kb. 2 hetet, csináljon tesztet, ha pozitív lesz menjen el nőgyógyászhoz (ugyanis osztálytársamnak is pozitív lett és kiderült hogy nem terhes, csak uyge ezek a tesztek nem mindig mutatnak jó eredményt), aztán ha tényleg az, és mondjuk semmiképp nem tudhatják meg a szülei(így nem lehet abortusza), akkor létezik olyan, hogy abortusztabletta[az első 9 hétben lehet alkalmazni, és szó szerint kipisilik tőle a gyereket(mint amikor elvetél)], ami Magyarországon nincs forgalomban, de pénzért be lehet szerezni, mint mindent :D bár ehhez jó lenne kikérni egy szakember segítségét, mert elég veszélyes gyógyszer...csak a szakemberrel meg az a baj, hogy nem tehet semmit, mert illegális ez a tabletta...:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez nem a te kérdésed volt véletlenül, vagy mostanában mindenki ilyen fóbiás és tudatlan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!