Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Szombaton volt 1 kis kaladunk a barátnőmmel, de nem
volt gumi és mondták, hogy ezt pár hétig tablettával
lehet orvosolni, tudtok erről infót adni?
Nyugtatgassátok egymást :) Az a leghatásosabb :D amúgy egyik barátnőmbe a barátja 3-szor egymás után rendesen beleengedte és nem lett terhes...:) szóval emberfüggő - az iylen esetek vigasztaljanak :)
2011. dec. 7. 16:58
de tudodmit, ha azért mert bedugtad a a csajodnak, és nem mentél el abortusztablettát adsz neki, és ö meg beveszi, akk megérdemlitek egymást !
A "kihozom idöben" módszert k.sokan használták, és még használják most is, gond nélkül évekig, van minimális esély a gyerekre, de annyira minimális, mint arra, hogy elüssön a lovaskocsi kb.
2011. dec. 7. 17:00
Mindenképp kell beszélni a szülőkkel...az abrotuszt nem lehet eltitkolni, 1., hogy szülői engedély kell és küldenek levelet, az orvos biztos, hogy akar beszélni LEGALÁBB telefonon a szülőkkel
Ezért nagy hiba, hogy illegális...így is be tudják szerezni és így viszont biztos hogy házilag oldja meg, aki beveszi...és miért van az, hogy minden kib*ott dolog csak magyarországon illegális?Miért a maygar orvosokra mondják, hogy szart se tud egyik se, de főleg nem gyógyítani...igen, ért a munkájához az, aki kint van amerikában, avgy akárhol külföldön..(általábanm persez tisztelet a kivételnek)
De logikus, ha legális lenne, és mondjuk fiatalon is szülő nélkül meg lehetne oldani ezt a dolgot, akkr alap, hogy mindenki orvoshoz fordulna...
2011. dec. 7. 17:02
24/32 A kérdező kommentje:
Köszi:D, azzal is próbálom nyugtatni magam, mert olvastam, h a kövér nők nehezebben esnek teherbe, ő meg nem kövér de van súlya picit:). Abortusztablettát meg nem adok biztos, mondtam, h másnap nézzen ilyen gyógyszert mert én nem tudtam, de nemtudta, h hol, ha meg terhes lesz az alap, h szólok szülőknek.
Az abortusztablettát felejtsd el! Ha ne adj isten, terhes lesz, és nem akarjátok megtartani a babát, menjetek rendes abortuszra, ne a tablettát vegyétek meg, mert ha nincs orvosi felügyelet alatt, simán elvérezhet tőle!
2011. dec. 7. 17:09
26/32 A kérdező kommentje:
Hát arra nagyon minimális az esély, hogy olyat szerze, pláne amennyibe kerül, meg azt se tudom mondjuk mennyire vagyok termékenyxd, sok dolog közre játszik ebben az a baj.
Esemény utánit meg az ügyeleten is felírnak, nemcsak a magán nőgyógyásznál. Tehát akár szombat este is bemehettetek volna, ha van a városotokban ügyelet, és ki tudtátok volna váltani az ügyeletes patikában. Legalább legközelebb tudni fogjátok, hogy működik.
2011. dec. 7. 17:12
28/32 A kérdező kommentje:
Ja, hát köszi a válaszokat, imádkozom a legjobbakért!
Remélem, nem lesz terhes a barátnőd. Elég felelőtlenek vagytok, de gondolom úgyis tudod. Tanulj ebből a dologból, csak akkor ne védekezz, ha gyereket szeretnél. Van esély sajnos a terhességre, ahogy az előttem szólók mondták, vegyetek tesztet (patikában, drogériában). Ha nem szeretnétek megtartani, akkor nem szeretem írni, de csak az abortusz a megoldás. De ez is következményekkel járhat. Majd írd meg, hogy mi lett, én szurkolok...
2011. dec. 7. 17:42
30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen ciki, vagy nem, én addig abban a hitben voltam, hogy ha kiveszem, nincs mitől terhes legyen, ezvan.
Kapcsolódó kérdések: