Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fájt ennyire? Már mindig így lesz ezután?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el szedni fogamzásgátló tablettát, és most jött meg az a bizonyos vérzés, ez a 3. nap, és ma nagyon görcsöltem, még soha nem fájt ennyire, és félek hogy most már mindig így lesz. Ugyanis azt hallottam, hogy ahogy az "első" menszi megjön (fogamzásgátlás utáni) ugy fog a többi is. Tehát ha mondjuk 4 napig tart, akkor ezután is 4 napos lesz, ha fáj most, akkor ezentúl mindig fájni fog. Ez igaz?? Mert ha igen, akkor én abbahagyom, mert nem ér meg nekem ennyi fájdalmat... :S Köszi a válaszokat!!2009. máj. 12. 12:07
1/3 anonim válasza:
Nem tudom miért fájhat ennyire. Nekem gyengült a fájás és a vérzés is, minden esetben, pedig már többféle gyógyszert kipróbáltam. Szerintem érdemes lenne megkérdezned az orvosod!
2/3 anonim válasza:
Szia,
egyáltalán nem törvényszerű. Nekem pl. akkor vannak erősebb görcseim, ha stresszes vagyok. És van olyan, hogy 2 napig tart, és van olyan is, hogy 5 napig. Egyébként pedig van egy csomó módszer a fájdalom csillapítására. Ha otthon vagy, akkor dőlj le, tegyél egy párnát/melegvizes flakont a hasadra, és pihenj. Ha nincs erre mód, akkor vegyél be egy 200 mg-os Ibuprofent, az a legjobb.
3/3 anonim válasza:
Nem törvényszerű, de ha a következőnél is így lesz, akkor irány a doki, lehet, hogy másfajta tabletta megfelelő lesz! Lehet, hogy csak jól felfáztál (egyszer én is így jártam, és hiába törtem a kis fejecskémet, sehogy nem ugrott be, hogy hideg helyre ültem volna), az is okozhat alhasi görcsöket, húúú de még milyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!