Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mit csinálhatné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Mit csinálhatnék még? Mi lesz ezután?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki már régóta tetszik nekem, és néha-néha a buszon szoktam látni. Nagy nehezemre(kicsit félénk vagyok)sikerült bejelölnöm a facebookon. Nagyon boldog voltam, amikor visszaigazolt, de sajnos nem írt semmilyen üzenetet, hogy ki vagyok én, mit akarok stb. Aztán közbe-közbe láttam a buszon, próbáltam rá mosolyogni, meg mindig figyeltem, de csak ritkán nézett rám, akkor is csak éppen hogy. Most már eltelt kb. 1-2 hónap, és gondoltam, megbököm, ő még aznap visszabökött, de még mindig nem írt. Most már nem akarom megbökni, mert nyomulósnak fog tartani, mert idegesítő is, ha folyamatosan böködnek. Vajon most már észre fog venni a buszon?

és még azt akarom kérdezni, hogy nagyon szereti Németországot, hülyeség lenne neki németes szívet küldeni? Vagy már idegesítő lenne? Am nem használja azt az alkalmazást.

Kérlek, csak normális válaszokat írjatok.

2010. nov. 8. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is jutott el a tudatáig, hogy ki jelölte be. Én is visszaigazolok minden hülyét, szinte már automatikusan.

De mi az a németes szív? (Angela Merkel van belehímezve?)

2010. nov. 8. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik még csak észre sem vesz.hiába bökdösöd.Szerintem értelmesebb dolog lenne,ha odamennél hozzá a buszon,elvégre ugyanazon az utvonalon utaztok.
2010. nov. 8. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Óriási az msn-t felváltotta a facebook.....örvendjetek most már nem msn téma lesz hanem facebook :)

bökdösd tovább!!!

2010. nov. 8. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:

a te esetedben mindenképp neked kel megadni a kezdő lépést, mert a srác nem tudja, hogy mi a helyzet. Szal ne ilyenekkel szórakozz, hanem buszon hívd oda melléd, vagy ülj mellé, és találj ki valami köszönődumát, csak 1 mondat az egész. A többit már mondja majd ő, ezt bízd a pasira. De ezt neked kell meglépned mindenképp. Sztem ez a legjobb megoldás. A netes b@lf@szkodásnak nem sok értelmét látom, személytelen, meg úgy sem tudja akkor ezek szerint, hogy ki is vagy. Na de élőben...Gondolom fiatal vagy még.

F

2010. nov. 8. 18:47
 5/9 A kérdező kommentje:

3 válaszoló: Bocsi, de én nem msn-eztem, mert nem szeretem....

A többi válaszolónak köszönöm. :)

Tudom, hogy nem sok értelme van ennek a bökdösésnek meg minden, de félénk vagyok.

18 vagyok, amúgy ;)

2010. nov. 8. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
De mi az a németes szív? Belehalok a kíváncsiságba.
2010. nov. 8. 18:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet küldeni különféle szíveket, ennyi.
2010. nov. 8. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem volt ugyanilyenem(csak én nem jelöltem be). egyszer aztán elegem lett, és leültem vele szembe a héven. buvan toszott feje volt, én meg megkérdeztem h mért. azóta is tök joba vagyunk. minden reggel együtt megyünk.(az mellékes h közbe kiderült h van csaja)
2010. nov. 8. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
*búval toszott
2010. nov. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!