Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki a 3 éves párkapcsolatom megszakadni látszik kisebb apró veszekedések miatt ha valaki tud segíteni hogy menthetném meg az írjon. Hogy mentsem meg a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 13:02
12/17 A kérdező kommentje:
"szeretnék gondolkodni mert nagyon fáj nekem ez az egész megmondom az őszintét de nem mondtam le rólad "
Ezt írta ma OO
2011. nov. 7. 16:26
13/17 anonim válasza:
Hát nemtudom de valami szitu lehet amit megkéne oldanotok együtt közösen...menj el hozzá lepjed meg ha kell apósoddal próbálj kibékülni vigyél neki sütit vagy nemtom...
Azzal hogy otthon gubbasztasz azzal csak veszni hagyod az egészet ,ne várj egy percet sem menj és tegyél az ügy érdekében hogy jobb legyen!!!
14/17 A kérdező kommentje:
amúgy igen ezt is elmondtam neki:(
2011. nov. 7. 16:32
15/17 A kérdező kommentje:
annak jobban örülnék ha velem lenne baja az apósnak de nem:/ a fiát kezeli 5 évesként:s hidd el már rég ot lennék ha tehetném de csak rosszabb lenne a helyzet mert ö vessze össze az apjával:s
2011. nov. 7. 16:50
16/17 anonim válasza:
Űljetek le közösen az apjával!!!Nem hiszem el hogy nem lehet bizonyos dolgokat leülni és megbeszélni!!!
Szólj a szüleidnek és hivatasd meg őket vacsorára vagy nemtom...
17/17 A kérdező kommentje:
próbáltuk sajnos:S
holnap találkozom vele sztem az döntő lesz
remélem tudom mit mondjak majd neki OO
félek:s
2011. nov. 7. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!