Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki a 3 éves párkapcsolatom megszakadni látszik kisebb apró veszekedések miatt ha valaki tud segíteni hogy menthetném meg az írjon. Hogy mentsem meg a kapcsolatom?
Talán ki kéne kerülni azokat a dolgokat amik veszekedéshez vezetnek!!!
És nemárt egykettő szót megjegyezned:Jó igazad van,megbocsájtom neked,stb
Ez igaz erre későn jöttem rá:( tegnap mondta hogy gondolkodnia kell rajtunk...
elmondta hogy ugyan úgy szeret mint eddig de nem tudom mit mondhatnék neki hogy elhiggye van még esélyünk.15 éves korunkban jöttünk össze és tényleg nagyon apródólgokőn veszekedtünk mindig de nem tudom mit mondjak neki
Szerintem téged meguntak és már a párod eldöntötte hogy vége van vagy talált magának mást...
Ezzel már sok mindent nem tudsz kezdeni,lépjél te elöbb és dobd!!!
3 év után ..:s nem tudnék vele szakítani .:s és amit vele felépítettem mással egyszerűen ugyan ez nem menne:s ö mindent tud rólam ahogy én is róla ö adott bizalmat nekem én adtam:s pánikbetegsége van és én kitartottam mellette még a durva apósom mellet is álltam a sarat nekem nem menne 3 évet így eldobni végsőkig küzdök:( ezért is fordultam ehhez az oldalhoz hátha valaki segíteni :(
a legrosszabb hogy októberbe volt egy éve hogy eljegyzett múlt hónapban töltöttük a 3 dik évünket:s:(
Akkor ez kevés amit leírtál!!!!
Hány évesek vagytok?Fiú vagy vagy lány?
Miért és miken ment a veszekedés?
Ha azt akarod hogy segítsünk akkor ehhez jóval többet kell tudnunk ,mert ez is egy olyan kérdés mint a terhes kérdés..remélem érted!
Ez a bizonyos első komoly kapcsolat amiről azt hiszi az ember hogy soha nem lehet vége....Pedig egyszer mindennek vége van....
18évesek vagytok és fiatalok,Talán más mellet jobb helyed lessz ha vége lessz a kapcsolatnak!!!Te inkább jobban félsz attól hogy egyedül maradsz és nem leszel soha se boldog!Pedig ez nem így lessz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!