Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményed, "hogy estek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed, "hogy estek teherbe" azok a nők, akik a megszakításos módszerrel védekeztek? Előváladékkal vagy későn szakították meg az aktust?

Figyelt kérdés

Olvastam a statisztikákat,hogy az így védekezők 35%a esik teherbe 1 év alatt.De arra semmilyen statisztika nem tér ki,hogy vajon a párok szúrták el és a férfi nem "ugrott" ki időben,vagy úgymond pechük volt és az előváladék volt a "tettes".

Ti mit gondoltok erről?

Bénaság dolga ez a 35% vagy inkább pech?

2009. máj. 5. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Már sorry, de inkább a fogamzásgátló tabletta, vagy gumi!!

Megszakítással eléggé necces lehet.

Szerintem pech am, mivel az előváladék is tartalmaz kis...okat. :)

2009. máj. 5. 20:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Nagylány vagyok 24 éves,ismerem a védekezés lehetőségeit,csupán egy elméleti kérdés,hogy ki-mit gondol!

Szóval 1 a pech oldalára.

Köszi

2009. máj. 5. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pech. Van akinek évekig sem sikerül úgy, hogy durrbele módszerrel, valakinek pedig így is... Tuti pech.
2009. máj. 5. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Ne hari,. de ha te 24 éves létedre ennyire vagy felvilágosult, ahhoz csak gratulálni tudok. Édes jó istenem ......
2009. máj. 5. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is-is. tudok olyat h 5 eve ezzel "vedekezik" es igencsak aktiv. baj pedig meg nem tortent. de teny h foleg a fiatalabbak nem tudjak annyira kontrollalni. ha azt feltetelezzuk h a tobbsege az igy vedekezoknek "tudja hasznalni", akkor inkabb az elovaladek a ludas. de szerintem is-is.
2009. máj. 5. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
nem teljesen mindegy? a lényeg, hogy egy eléggé szélsőséges módszer, és inkább gumi, vagy tabletta. :)
2009. máj. 5. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:

20:32

Ez az oldal nem a mocskolódásról szól.Ilyen vágyaidat máshol éld ki.Imádom az olyen embereket,akikből ez a negatív szemlélet árad.

Egyik barátnőmék 2 éve így védekeznek és most teherbe esett,pedig állítása szerint semmit se csináltak másképp mint eddig.Persze ők nem bánják,hogy jön a baba.

Egy másik közös barátunk viszont azt állítja,hogyha ilyen történik,az biztos a nem odafigyelés miatt van.

Kiváncsi vagyok csupán,ez nem ostobaság.

Ha te így látod,akkor te vagy az inkább!

2009. máj. 5. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam erről a statisztikáról, ezért is szedek már bogyót. 7 hónapig védekeztem megszakítással de bánom már. Így tabival szinte maximális biztoságban érzem magam!

Amúgy sztem előváladéktól is simán teherbe lehet esni.

2009. máj. 5. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm már évek óta csak megszakításos módszerrel védekezik (talán 8-9 éve), és eddig nem lett baba a dologból. Viszont az ő helyében most már kezdenék aggódni, ennyire nem lehet az ember mázlista. Biztos elkezdenék félni, hogy nem lehet gyerekem :) Azért 35% nem olyan kicsi...
2009. máj. 6. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
azért ez erősen pasi függő is, mivel nem mindenkinek van előváladéka..
2009. máj. 7. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!