Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Ha teherbe esnétek Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha teherbe esnétek Ti elvetetnétek a gyereket, örökbe adnátok miután megszületett vagy megtartanátok?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok légyszi.
2011. okt. 27. 19:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

23éves vagyok,és 8hónapja van párom!

Ha én véletlenül teherbe esnék,tuti nem tartanám meg! Hisz ahhoz megfelelő anyagi háttér is kell,és nem akarom úgy,mint egyik ismim!

Terhes lett,se munkája se pénze,a gyerek apja lelépett...a csaj szülei tartják el őt,és a kislányt is!Úgy gondolom én ha lesz gyerekem,nem a szüleimnek fogom szülni,hanem magamnak,vagy páromnak!Ne tartsanak már el!No meg 1 fizetésből elég nehezen lehetne eltartani egy kisbabát!Párom lassan 9hónapja nem tud elhelyezkedni..ennek meg értelme nincs

2013. jan. 2. 12:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Most érettségizem.

Ha bevállalnám, egyetemre jelentkezni nincs értelme, mert a gyerek életében az első 3 év a legfontosabb, tehát azt VELE kell tölteni. Azért van a gyes. Utána vissza az iskolapadba már szinte esélytelen, hogy akarnék. Viszont mikor a gyerek már nagyobb lenne, jönnék rá, hogy semmit nem értem el az életben, a gyereken kívül, amit akartam. Azt hiszem, ezzel 3 életet veszélyeztetnék, a gyerekét, a sajátom és nyilván párom is megszenvedné a dolgot, habár mindketten gyerekmániásak vagyunk. Most valószínűleg elvetetném. Vallásilag az élet akkor kezdődik, mikor a lény orrában levegő van, szóval tulajdonképpen ez sem tiltaná. Bár nyilván iszonyú nehéz döntés lenne. Ezért védekezünk rendesen.

2013. jan. 2. 15:20
 23/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem tartanám meg. nincsen stabil párkapcsolatom, tanulok, dolgozok mellette ugyan, de nem keresek annyit, hogy eltartsak egy gyereket. Be akarom fejezni a sulit, szeretnék a szakmámban sikereket elérni. Nem akarom beadni a gyereket nevelőotthonba, lepasszolni a szüleimnek, akkor inkább meg se szülöm.
2013. jan. 11. 10:37
 24/24 Nueleth ***** válasza:

Én mindenképpen megtartanám, nem lenne szívem elvetetni.

A családunkban volt olyan nő, akinek el kellett vetetnie egy babát (már volt két gyerek, de egészségügyi okok miatt muszáj volt elvetetni a bébit), és végignéztem, ahogy össze volt törve lelkileg, hogy mennyire szenvedett. Én, hacsak nem ehhez hasonló esetről van szó, teljesen ellene vagyok az abortusznak. "Mindig van valahogy"... Azokat pedig képtelen vagyok megérteni, akik 20 éven felül vannak, a szüleik tudnák támogatni, és mégis azt mondják, hogy elvetetnék. Ilyen beszűkült a látásmódom ezek szerint.:)

2013. jan. 18. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!