Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Ha teherbe esnétek Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha teherbe esnétek Ti elvetetnétek a gyereket, örökbe adnátok miután megszületett vagy megtartanátok?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok légyszi.
2011. okt. 27. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Valószínüleg nem tartanám meg, esetleg ha majd lessz férjem és tervezzük a gyereket.
2011. okt. 28. 01:21
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Most azt mondom, hogy megtartanám. Bár tanulok, és még nem szeretnék babát, egyrészt nem lenne szívem megölni a saját gyerekem, nem bírnám elviselni lelkileg, másrészt félnék, hogy többet nem lehet gyerekem (akár az abortusz szövődményei miatt, akár azért, mert sajnos így is vannak olyan gondjaim, amik erősen nehezítik a teherbeesést).

De hozzáteszem, hogy bár se nekem, se a barátomnak nincs még keresete, a szüleink biztosan mellettünk állnának és segítenének.

De mivel később szeretnék babát, MINDIG megfelelően védekezek. Soha, egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy "elkapott a hév" és felelőtlen lettem volna. Azért a nem kívánt terhességeknek nagyon nagy része az emberi felelőtlenség miatt van. Kevesen vannak azok, akik normális védekezés ellenére teherbe esnek.

2011. okt. 28. 13:29
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Már beszélgettünk erről a barátommal és ha jön a baba akkor jöjjön. Mindketten tanulunk a párommal, de ha jönne a kicsi akkor úgy rendeznénk be az életünket, hogy ez ne okozzon gondot. Támogatnánk egymást, és igyekeznénk tisztességgel felnevelni a gyermekünk. Mi mindent megteszünk, hogy ne foganjon gyerek, szóval ha ennek ellenére mégis terhes lennék... akkor megérdemli az életet.

22/L

2011. nov. 3. 19:04
 14/24 anonim válasza:
93%
most 18 vagyok és ha teherbe esnék valószínű elvetetném... megtartani nem tudnám hiszen nincs pénzem hogy el tudjam tartani, és továbbtanulni is szeretnék. örökbe adni meg nem lenne szívem miután megszültem... remélem sosem kerülök olyan helyzetbe hogy erről kelljen döntenem ><
2011. nov. 3. 19:08
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
eladnám a szerveit...
2011. nov. 3. 21:52
 16/24 anonim ***** válasza:
37%

elvetetném.

az egészségem és a körülményeim mind ezt indokolják. valamint hogy pszichológiailag sem bírnák ki 9 hónapnyi terhességet.

21/L

2011. nov. 4. 02:14
 17/24 anonim válasza:
Megtartanánk! 25 éves lány vagyok, párom 28éves. 3éve vagyunk együtt. de bármikor jönne a baba, annak úgy kell lennie. a következő 8hónapban meg szépen gyorsan megteremtenénk mindent ami szükséges a gyerekvállaláshoz. én már nagyon szeretnék picikét.Te talán terhes vagy? hány éves vagy?
2011. nov. 4. 21:42
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok terhes, nem is szeretnék. Csipán kíváncsi voltam a véleményekre.
2011. nov. 4. 22:11
 19/24 anonim ***** válasza:

elvetetném.

Nem olyanok körülményem,hogy megtart(ha)sam.

27/L

2012. aug. 16. 20:43
 20/24 anonim válasza:

Kedves előző! Te is pattanás voltál anyádon! Még hogy nem érted! Büszkék lehetnek rád a szüleid.

A nők biológiai ösztöne a szaporodás után a megfogant magzat védelme. Ezért nem olyan könnyű lemondani a gyerekről.

Neked férfiként olyan ösztöneid vannak, hogy nem tudsz életed végéig egy lyuk mellett megállapodni. Neked, ha hiányod van, csak olyan könnyen abbamarad az érzés?

2013. jan. 2. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!